Παρουσίαση των νέων smart καθιστικών

Με τη διοργάνωση της Ημέρας χωρίς Αυτοκίνητο ολοκληρώνονται αύριο, Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου οι δράσεις του Δήμου Σερρών για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022.

Για την Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθεί συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων για δύο ώρες από τις 10:30 έως τις 12:30 σε τμήμα της οδού Δημ. Φλωριά με τη συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Τροχαίας Σερρών, ενώ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην οδό Καραμανλή, με σκοπό την ενημέρωση για θέματα προσβασιμότητας.

Συγκεκριμένα, θα αποκλειστεί συμβολικά η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα της οδού Δημ. Φλωριά από την οδό Καραμανλή έως την οδό Υψηλάντου, καθώς και στην οδό Κων.Καραμανλή από την οδό 29ης Ιουνίου έως την οδό Φλωριά.

Παράλληλα, στις 11:00 πμ στην Πλατεία Ελευθερίας θα παρουσιαστούν τα νέα τύπου smart καθιστικά, που τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο της δράσης μικρής κλίμακας του προγράμματος space4people.

Στις δράσεις της ημέρας θα συμμετέχουν διάφοροι φορείς και υπηρεσίες όπως η Κ.Ε.Δ.Η.Σ., το ΚΤΕΑΛ Σερρών, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Τροχαία Σερρών, σχολεία κ.α.