Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας infonews24.gr

«Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες για τον τρόπο λειτουργίας του αναψυκτηρίου, στον αύλειο χώρο του Σπηλαίου Αλιστράτης.

Το θέμα «ήρθε» στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής μας στο σπήλαιο και της συνάντησης που είχαμε εκεί με τον κ. Γιώργο Μαδεμλή, καθώς- όπως ανέφερε μετά από συζήτηση μαζί του- στο Infonews24, το αναψυκτήριο δεν λειτουργεί με βάση το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει υπογραφεί και πως καταπατούνται οι όροι του.

Στο συμφωνητικό προβλέπεται πως το κατάστημα που έχει μισθωθεί από ιδιώτη από την «Α.Ε. Σπήλαιο Αλιστράτης», «θα διαθέτει είδη τα οποία προσδιορίζονται από τις υγειονομικές διατάξεις περί λειτουργίας αναψυκτηρίου και μόνον, αποκλειόμενης της πώλησης τουριστικών και άλλων ειδών που είναι άσχετες με τη λειτουργία του αναψυκτηρίου».

Αυτό, όμως, σύμφωνα με τον κ. Μαδεμλή, δεν τηρείται και το εν λόγω κατάστημα διαθέτει στους επισκέπτες και προϊόντα, τα οποία δεν προβλέπεται να διαθέτει.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκληθούν έντονες διαμαρτυρίες των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο και που διαθέτουν επιχειρήσεις πώλησης τουριστικών προϊόντων.

Όλο αυτό το διάστημα, οι επιχειρηματίες έχουν διαμαρτυρηθεί και επίσημα, αλλά η Διοίκηση της Α.Ε., κύριος μέτοχος της οποίας είναι ο Δήμος Νέας Ζίχνης, κωλυσιεργεί στο να επιβάλλει τη νομιμότητα και την τήρηση των όρων, που είναι σαφείς και ξεκάθαροι, του ιδιωτικού συμφωνητικού».

Πηγή: infonews24.gr