Δεν έβγαλε άχνα για την αποχώρηση Χρυσανθίδη –Αντιμετώπισε την αποχώρηση Καλώτα ως «ψιχάλα»

 

Την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του συνδυασμού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Σερρών ζητούσε επίμονα από την μακρινή Μάλτα (συμμετείχε μέσω της τεχνολογίας) η επόμενη συνεδρίαση του σώματος να μην πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου αλλά άλλη μέρα ώστε να έχει φυσική παρουσία στη συνεδρίαση.

Είχε προηγηθεί η ανεξαρτητοποίηση του στενού του συνεργάτη Β. Χρυσανθίδη για την οποία διαφωνούσε ( γίνεται σε λάθος χρόνο είπε)  και άφησε να εννοηθεί ότι θα πει περισσότερα στη συνεδρίαση του οργάνου όταν βρεθεί στη αίθουσα του Διοικητηρίου.

Και ενώ όλοι περίμεναν το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου ο Στ. Φωτιάδης να μπει στα βαθιά, προτίμησε τη σιωπή στο θέμα της ανεξαρτητοποίησης Χρυσανθίδη  δίνοντας τροφή να οργιάζουν οι κακές γλώσσες ότι είχε συνεννοηθεί με τον συνεργάτη του να ανακοινώσει την ανεξαρτητοποίηση του σε συνεδρίαση που θα απουσίαζε ο ίδιος από την αίθουσα. Όλα όσα είπε ο Στ. Φωτιάδης στην αίθουσα του Διοικητηρίου, για την γενικότερη εικόνα στο συνδυασμό του και την κινητικότητα που δημιούργησε η αποχώρηση Χρυσανθίδη, επιβεβαίωσαν τις φήμες, ότι θα παιζόταν μια κακόγουστη παράσταση που δεν έπεισε κανέναν.

Έγινε φανερό ότι ήταν σύμφωνος με την κίνηση του Β. Χρυσανθίδη και άλλων που θα ακολουθήσουν πιθανόν. Οι κακεντρεχείς λένε, μάλιστα, ότι έχει συμφωνηθεί  θέση αντιπαροχής και για τον ίδιο, αν ο Αλ Χρυσάφης επανεκλεγεί δήμαρχος στις εκλογές του 2023.

Στην αποχώρηση Καλώτα επέλεξε να εμφανιστεί ως μη αντιλαμβανόμενος την καταλυτική – απορριπτική σημασία της.

Δ.Ν.

πηγή: https://sertharros.gr/apogoiteytikos-o-st-fotiadis/