Ο  Σύλλογός μας ΓΙΟΡΤΗ ΤΕΧΝΗΣ ΣΕΡΡΩΝ, διοργανώνει  την 5η Γιορτή Τέχνης – Serres Music and Art Festival 2022, ένα τριήμερο πολυθεματικό  φεστιβάλ  με μουσικές συναυλίες, παιδικό πρόγραμμα και παράλληλες  εκθέσεις τέχνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου, στο θερινό θέατρο του Δήμου Σερρών και τους γύρω χώρους.

Το πρόγραμμά μας:

Παρασκευή     9 /9/2022

21.00      Συναυλία με τον Θοδωρή Κοτονιά

Σάββατο          10 /9/2022

21.00      Συναυλία με την Γεωργία Νταγάκη.

Κυριακή          11 /9/2022

20.30  Παιδικό πρόγραμμα με γιγαντοκούκλες από το σχήμα REDICOLO με το έργο  «Ο ΚΥΚΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ»  βασισµένο στο κλασικό αριστούργηµα  «Ο κύκλος µε την κιµωλία».

Στην έκθεση που θα λειτουργήσει έξω από το θερινό θέατρο  θα υπάρχουν εκθέσεις φωτογραφίας, ζωγραφικής, χειροποίητων δημιουργιών, χειροποίητων κοσμημάτων και βιβλίων Σερραίων συγγραφέων.

Το κουπόνι εισόδου και ενίσχυσης του συλλόγου για τις δύο πρώτες μέρες είναι 7 ευρώ. Για  ανέργους με κάρτα, φοιτητές και μαθητές 5 ευρώ. Την Τρίτη μέρα στο παιδικό πρόγραμμα είναι η είσοδος ελεύθερη μόνο με κουπόνια δωρεάν εισόδου.

Τα  κουπόνια εισόδου για τις δύο πρώτες μέρες διατίθενται  από το ΚΑΦΕ ΑΜΑΝ  στον πεζόδρομο της Χατζηιακώβου από την Παρασκευή 2/9. Τα κουπόνια δωρεάν εισόδου για το παιδικό της 3ης μέρας θα διατεθούν από την ΚΕΔΗΣ από Δευτέρα 5/9 έως Παρασκευή 9/9 από τις 8.00 έως τις 14.30 . (Στον 3ο όροφο της ΚΕΔΗΣ από την κ.Ταβλαρίδου). Τα παιδιά πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα που θα είναι υπεύθυνος για αυτά ώστε να μην μετακινούνται.

Όσα δεν διατεθούν από αυτά τα σημεία, θα δοθούν  από την είσοδο του θεάτρου.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς που συμβάλουν στην διαμόρφωση των χαμηλότερων τιμών από όλα τα φεστιβάλ  της Ελλάδας στα κουπόνια εισόδου μας, δηλαδή το ξενοδοχείο “Γαλαξίας”, το βιβλιοπωλείο “Σωτηρόπουλος”, τον παιδικό σταθμό “Το μπαλόνι που πετά”,   το “Καφέ Αμάν”, την ταβέρνα “Αυλή”, το μεζεδοπωλείο “Έλα να δεις”, το ράδιο “Cosmos”, το ράδιο “Rodon” και το κανάλι “Επιλογές”         Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας- Περιφερειακή Ενότητα Σερρών για την στήριξή της.

Ευχαριστούμε πολύ και τη ΚΕΔΗΣ για τη βοήθειά της.

Ευχαριστούμε πολύ και όσους  δήλωσαν εθελοντές.

 

Σέρρες 31/8/2022

Με εκτίμηση

 

Ο  Πρόεδρος του συλλόγου                                        Ο Γ.Γραμματέας του συλλόγου

Κορνήλιος Λαζαρίδης                                                     Γιώργος   Ελληνούδης