Αποκάλυψε ο Νίκος Παπανδρέου σε συνέντευξη…

“Θα πω για πρώτη φορά ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα και ο αδελφός μου Γιώργος μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο” αποκάλυψε σε συνέντευξη του στη LIFO ο Νίκος Παπανδρέου. Ενώ τοποθετήθηκε και για τα όσα λέγονται για την περιουσία της οικογένειας Παπανδρέου… Τονίζοντας ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου στη διαθήκη του είχε γράψει ότι «Το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου».

Σχολιάζοντας παλαιότερες αναφορές ότι η μητέρα του έχει καταθέσεις εκατομμυρίων στο εξωτερικό, είπε «Η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο, μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια;».

Συγκεκριμένα η ερώτηση που δέχτηκε ήταν, «Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για σας;» με τον Νίκο Παπανδρέου να απαντά, «Όχι μόνο για μένα αλλά για όλη μου την οικογένεια. Ήταν τη μνημονιακή περίοδο, ειδικά τα χρόνια 2013-2014. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Πάνος Καμμένος μας είχαν κατηγορήσει ότι έχουμε αμύθητα πλούτη. Διέδιδαν ότι η «Μαργαρίτα Παπανδρέου έχει 550 εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό». Ζήσαμε ένα τοξικό κλίμα. Η δύναμη του επιθέτου δεν μπορούσε να αποδομηθεί ιδεολογικά και αποφάσισαν να το κάνουν στοχεύοντας στο ηθικό. Μια ατελείωτη τυμβωρυχία. Έπρεπε να δημιουργήσουν την εικόνα ότι είμαστε κλέφτες. Τώρα, πόσοι ακόμη το πιστεύουν αυτό; Τι να σας πω. Το μόνο που θα απαντήσω, και το λέω για πρώτη φορά, είναι ότι η μητέρα μου Μαργαρίτα με τον αδελφό μου Γιώργο μένουν μαζί σε ένα νοικιασμένο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Αυτό δείχνει ότι έχουμε παλάτια; Ο πατέρας μου άλλωστε στη διαθήκη είχε γράψει «το πιο σημαντικό κληροδότημα που αφήνω στα παιδιά μου είναι το επίθετο μου».