Οι fashionistas παραδίδουν μαθήματα στιλ για να αναβαθμίσεις τα looks των διακοπών σου..

Στην αρχή του καλοκαιριού δεν βλέπαμε την ώρα που θα επιβιβαζόμασταν σε πλοία, τρένα και αεροπλάνα για να φτάσουμε στον προορισμό των φετινών διακοπών μας. Εκεί όπου για λίγες ημέρες θα μας νοιάζει μοναχά η εφαρμογή του αντηλιακού. Τώρα, όμως, που οι μέρες ή οι ώρες πλησιάζουν ένα άγχος μας έχει κυριεύσει, καθώς το πακετάρισμα της βαλίτσας είναι πλέον γεγονός. ”Πόσα κομμάτια θα πάρουμε μαζί μας;”, ”Ποια είναι τα απαραίτητα;”, ”Ποια παπούτσια θα βάλουμε στη βαλίτσα;” είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας βασανίζουν -με έναν γλυκό τρόπο- αυτή την περίοδο.

Βάζοντας το περιττό άγχος στην άκρη, πρέπει να ανατρέξουμε στη γκαρνταρόμπα μας και να ξεχωρίσουμε τα κομμάτια, που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις της Resort Ready Capsule γκαρνταρόμπας. Πρόκειται για βασικά κομμάτια, που έχουν στιλιστική ευελιξίααέρινη σιλουέταδιαχρονική κομψότητα και συνήθως τα βλέπεις στις αναρτήσεις των fashionistas και των celebrities από τις διακοπές τους στην Ιταλική και τη Γαλλική Ριβιέρα. Στις εν λόγω αναρτήσεις πότε μας δείχνουν τα πολυτελή resorts, όπου διαμένουν, πότε τα υπέροχα παραθαλάσσια μαγαζιά, που επισκέπτονται, και πότε τις χρυσαφένιες παραλίες, όπου απολαμβάνουν τον ήλιο. Σε κάθε περίπτωση εμείς ξεχωρίζουμε τα looks τους, καθώς αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για τις εμφανίσεις μας στις διακοπές.

Μέσα από τις καλοκαιρινές αναρτήσεις τους μας παραδίδουν μαθήματα πάνω στο κλασικό και πολυτελές resort style. Λόγω των βασικών και διαχρονικών κομματιών του, μπορούμε να αναδημιουργήσουμε κάθε outfit τους με κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας. Έτσι ξεχωρίζουμε τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ των διακοπών, ενώ αντλούμε έμπνευση για να κάνουμε ενδιαφέροντες συνδυασμούς με λίγα και κομψά κομμάτια.

Παρακάτω, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικά τους looks, που θα σε βοηθήσουν τόσο να οργανώσεις της βαλίτσα των διακοπών σου όσο και να αναβαθμίσεις τις εμφανίσεις σου στον καλοκαιρινό προορισμό σου.

Resort Ready | Αναβάθμισε το στιλ σου στο λεπτό

Στα σύνολα, που ξεχωρίσαμε, θα συναντήσεις basic summer fashion items, όπως κιμονό, παντελόνες, φορέματα, λινά πουκάμισα και σετ, crop tops, σορτς, ψάθινα αξεσουάρ και διάφορα υποδήματα, τα οποία έχουν συνδυαστεί με έξυπνο τρόπο.

 

Πηγή