Πολλοί επαγγελματίες παίκτες πόκερ γνωρίζουν πώς να στήνουν παγίδες στις οποίες πέφτουν όχι μόνο οι αρχάριοι αλλά και οι αρκετά έμπειροι παίκτες. Πρόκειται για ένα περίπλοκο στρατηγικό σημείο που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλοι του πόκερ που θέλουν να γίνουν επιτυχημένοι. Συχνά μια επιδέξια δημιουργημένη παγίδα αποδεικνύεται αρκετά ακριβή. Κάθε μέλος του Rabona3 θα πρέπει να γνωρίζει πώς να στήνει επικίνδυνες παγίδες και πώς να τις εντοπίζει και να τις αποφεύγει, ώστε να μην βρεθεί σε μια μάλλον δύσκολη κατάσταση στο https://rabonacasino.gr/.

Συχνά οι αρχάριοι παίκτες πέφτουν ακόμη και σε απλές και προφανείς παγίδες, και αυτό συμβαίνει επειδή πολλοί από αυτούς δεν γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Γιατί όλες οι επαγγελματικές συμβουλές για τους αρχάριους είναι να παίζουν σφιχτό παιχνίδι; Η εξήγηση είναι αρκετά απλή: με ισχυρά χαρτιά, δεν χρειάζεται να πάρετε δύσκολες αποφάσεις, πράγμα που σημαίνει ότι προστατεύετε τον εαυτό σας από τις πιο δυσάρεστες στιγμές. Ωστόσο, πολλά αρχάρια μέλη του Rabona3 προσπαθούν να παίξουν προσεκτικά στην αρχή μιας συνεδρίας παιχνιδιού, αλλά όταν τα blinds ανεβαίνουν, ειδικά σε τουρνουά, πρέπει να διευρύνουν το αρχικό τους φάσμα και να πέσουν εν αγνοία τους στις παγίδες των αντιπάλων τους. Δεδομένου ότι στα μεσαία στάδια ενός τουρνουά, οι παίκτες πρέπει να παίξουν πιο αδύναμα χέρια και μερικές φορές να πάρουν δύσκολες αποφάσεις, οι αρχάριοι χάνονται, καθώς δεν ξέρουν πώς να παίξουν με τέτοιους συνδυασμούς. Η ικανότητα να παίζουν με αδύναμα χέρια είναι αυτή που διακρίνει έναν πιο έμπειρο αντίπαλο από έναν αδύναμο αρχάριο.

Ωστόσο, αν αποφασίσετε να παίξετε μόνο με δυνατά φύλλα, αυτό επίσης δεν εγγυάται ότι δεν θα βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.Οι ισχυροί αντίπαλοι επιλέγουν ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού, καθώς αυτό βοηθάει να αποκλείσετε το μέγιστο αριθμό αντιπάλων που μπορούν να ενισχύσουν τα χέρια τους και να αποκτήσουν έναν ισχυρότερο συνδυασμό.

Οι αρχάριοι παίκτες συχνά επιλέγουν να κάνουν call, με αποτέλεσμα να χάνουν αρκετά. Δεν είναι ασυνήθιστο για τους αρχάριους του Rabona3 με συνδυασμούς ισοπαλίας να κάνουν παράλογα ριψοκίνδυνα στοιχήματα με την ελπίδα να πάρουν το απαραίτητο φύλλο. Κάθε παίκτης πόκερ πρέπει να είναι προετοιμασμένος για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μπορεί να έχουν περισσότερους νικηφόρους συνδυασμούς πόκερ, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και με ένα πολύ δυνατό αρχικό φύλλο υπάρχει πάντα το ρίσκο να χάσει. Ωστόσο, ένας καλός παίκτης ξέρει πάντα πότε να πάει πάσο, ενώ οι αρχάριοι πληρώνουν για τα χαμένα χέρια, χάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της στοίβας τους.

Πώς να αποφύγετε την παγίδα στο τραπέζι τυχερών παιχνιδιών;

Οι επαγγελματίες παίκτες online πόκερ δεν θα παίξουν ποτέ φύλλα όπως Q-8, K-9, A-5 και παρόμοια. Οι αρχάριοι παίκτες θα πρέπει να θυμούνται έναν σημαντικό κανόνα για τη στρατηγική του Texas Hold’em – η κατανόηση του κορυφαίου ζεύγους και του κορυφαίου kicker είναι σημαντική. Η επιτυχία του παιχνιδιού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πόσο σωστά εκτιμάτε το αρχικό σας χέρι. Μην ποντάρετε χρήματα στην τύχη – Εάν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φτάσετε στο showdown και να κερδίσετε το ποτ με το χέρι σας, μην ποντάρετε χρήματα στο ποτ.

Πρέπει να μάθετε όχι μόνο πώς να επιλέγετε ένα αρχικό φύλλο για να μπείτε στο παιχνίδι, αλλά και πώς να παίζετε πάσο μετά το flop, ακόμη και αν παίζετε στις θέσεις των μικρών και μεγάλων blind. Οι έμπειροι παίκτες συμβουλεύουν να παίζετε στη θέση σας, και αυτός είναι ένας αρκετά αληθινός κανόνας, αλλά μην ξεχνάτε τις εξαιρέσεις που το αποδεικνύουν. Πολλοί αρχάριοι παίκτες του Rabona3 σε ευνοϊκή θέση είναι πρόθυμοι να παίξουν ακόμα και όταν παίρνουν ένα χέρι που δεν έχει σχεδόν καμία πιθανότητα να κερδίσει. Οι περισσότεροι παίκτες με σφιχτό στυλ παίζουν δυνατά χέρια, όχι λιγότερα από Α-Τ. Έτσι, αν υπάρχουν επικίνδυνα φύλλα φλος ή κέντα στο ταμπλό, πρέπει να αποχαιρετήσετε χέρια μικρότερης αξίας. Το πιο δύσκολο πράγμα για έναν αρχάριο είναι να κάνει φλος τα χέρια υψηλής αξίας. Ακόμη και τα κορυφαία ζεύγη με υψηλό kicker μπορεί να είναι χαμένα και πρέπει να το θυμάστε αυτό. Αν υπάρχει κίνδυνος για ένα ισχυρότερο χέρι, πρέπει να αποχαιρετήσετε ακόμη και ένα ζευγάρι άσων. Επειδή αυτά είναι τα φύλλα που μπορούν να αποτελέσουν την πιο επικίνδυνη παγίδα για εσάς.