Πολιτικη

Σέρρες: Επίθεση στην κυβέρνηση από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη

Επίθεση στην κυβέρνηση, αλλά και την αντιπολίτευση,  εξαπέλυσε ο Γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Σέρρες...

Όπως είπε μέσα στην Βουλή το σκηνικό είναι παρακμιακό και φαύλο, ενώ δεν υπάρχει η εναλλακτική πρόταση. Για τον λόγο αυτό, τόνισε, πως πρέπει να μπει στη Βουλή η Λαϊκή Ενότητα, η οποία έχει στάση ανιδιοτελή, συνεπή και ρεαλιστική, ώστε να συγκροτηθεί ένα μέτωπο αριστερών δυνάμεων. Αν η Λαϊκή Ενότητα ήταν στη Βουλή, είπε ο κ. Λαφαζάνης η κυβέρνηση θα έπεφτε. Σημείωσε πως υπάρχει 4ο άτυπο μνημόνιο με σκληρά μέτρα που θα εφαρμοστούν από το 2019.

Αναφερόμενος στα Εθνικά θέματα , χαρακτήρισε ασύμφορη για την Ελλάδα την συμφωνία των Πρεσπών, συμφωνία η οποία κινείται στο πλαίσιο της καταστροφικής πολιτική του ΝΑΤΟ στην περιοχή. Τόνισε πως οι απελάσεις των Ρώσων διπλωματών ήταν μια κίνηση απαράδεκτη και επικίνδυνη για την ασφάλεια της χώρας.

Για τον νέο Νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είπε πως στραγγαλίζει την Αυτοδιοίκηση,  ενώ η απλή αναλογική είναι κουτσουρεμένη, καθώς το δημοτικό συμβούλιο θα εκλέγεται με απλή αναλογική , αλλά ο δήμαρχος με 50%, κάτι που είναι αντιφατικό.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κασάπης

Πηγή: ert.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Mostly Cloudy

18°C

Σέρρες

Mostly Cloudy

Humidity: 42%

Wind: 8.05 km/h

  • 23 Oct 2018

    Mostly Cloudy 20°C 12°C

  • 24 Oct 2018

    Sunny 23°C 5°C