Πολιτικη

Κώστας Καραμανλής: «Δικαίως διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος», δήλωσε ο Σερραίος βουλευτής - ΒΙΝΤΕΟ

Δικαίως διεγράφη ο Ευάγγελος Αντώναρος, δήλωσε ο τομεάρχης Υποδομών και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Καραμανλής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ...

«Ο κ. Αντώναρος εκφράζει αμιγώς προσωπικές θέσεις» είπε ο κ. Καραμανλής.

 

«Σήμερα αυτό που προέχει είναι το κόμμα να είναι ενωμένο. Ο κ. Αντώναρος είπε μερικά πράγματα και χρησιμοποίησε ένα λεξιλόγιο αρκετά βαρύ. Έχω την εντύπωση ότι δικαίως υπέστη τις συνέπειες που υπέστη διότι έχει πει και άλλα πράγματα στο παρελθόν. Και δεν είναι δυνατόν να λέμε ότι εκφράζει τον Κώστα Καραμανλή ένας άνθρωπος που ήταν πριν από εννέα χρόνια κυβερνητικός του εκπρόσωπος. Να σας το αντιστρέψω; Ο κ. Ρουσόπουλος εκφράζει τον κ. Καραμανλή, που λέει ακριβώς τα αντίθετα;» τόνισε.

«Ο Καραμανλής μίλησε δύο φορές. Σε μια χώρα που όλοι μιλούν ακατάπαυστα, ο Καραμανλής εκφράζεται ο ίδιος για τον εαυτό του και εκφράστηκε υπέρ του ναι στο δημοψήφισμα και υπέρ της ενότητας της ΝΔ στο τελευταίο συνέδριο. Επομένως, ας ξεφύγουμε από το πολιτικό κουτσομπολιό» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο είπε ότι πολλοί στην πολιτική έχουν εισπηδήσει σε άλλα κόμματα. Ωστόσο, «δεν μπορείς να δηλώνεις και με τον Καραμανλή και με τον ΣΥΡΙΖΑ» επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ τόνισε ότι ούτε για αστείο δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ο Κώστας Καραμανλής στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Επανέλαβε ότι τη ΝΔ εκφράζει ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τέλος, αναφερόμενος στον Γιάννη Μπουτάρη, κ. Καραμανλής δήλωσε ότι «θα ήταν αγουροξυπνημένος» όταν έκανε τις δηλώσεις για ενδεχόμενη αλλαγή του ονόματος του αεροδρομίου «Μακεδονία», κάνοντας λόγο για υπερβολή του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Για το βίντεο κλικ εδώ!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Cloudy

15°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 76%

Wind: 11.27 km/h

  • 21 Nov 2018

    Scattered Thunderstorms 17°C 12°C

  • 22 Nov 2018

    Scattered Showers 15°C 9°C