Πολιτικη

Σέρρες: Δήμος Βισαλτίας: Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ο Αλέξανδρος Τζιάγκαλος

Δήμος Βισαλτίας πρΟΤΑγωνιστής είναι το όνομα της δημοτικής παράταξης που ηγείται ο δικηγόρος κ. Αλέξανδρος Τζιάγκαλος και η οποία θα διεκδικήσει την ψήφο των δημοτών της Βισαλτίας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές...

Στην επιστολή του ο επικεφαλής της παράταξης  κ. Τζιάγκαλος αναφέρει ότι ήρθε η ώρα «νέοι άνθρωποι της περιοχής να χαράξουν έναν καινούριο δρόμο για αυτόν τον τόπο, αντίθετα στην ανακύκλωση φθαρμένων ιδεών και προσώπων, στις χαμηλές προσδοκίες και τις προσωπικές στρατηγικές.»


η επιστολή

 

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Κινούμενος από βαθιά αγάπη για τον τόπο μου και με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τη διεκδίκηση της θέσης του Δημάρχου Βισαλτίας στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Εκπροσωπώ μια Κίνηση Πολιτών που έχει αυτόνομη πολιτική φυσιογνωμία και δράση. Με τα μέλη της μοιραζόμαστε κοινές αξίες και την ίδια  ανησυχία για τον βηματισμό του τόπου μας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια οδηγείται σε καθοδική πορεία. Η πρωτοβουλία αυτή ονομάζεται «Δήμος Βισαλτίας πρΟΤΑγωνιστής».

Θεωρούμε ότι για να δημιουργηθούν συνθήκες οικονομικής, πληθυσμιακής και πολιτιστικής ανάπτυξης, καθίσταται επιτακτική η άμεση εφαρμογή πολιτικών στο Δήμο μας, που σκοπό θα έχουν τη διαμόρφωση και υλοποίηση ενός αναπτυξιακού σχεδίου για τη Βισαλτία, τον εκσυγχρονισμό των δομών λειτουργίας, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και εν τέλει την ανάδειξη του ανθρωπίνου παράγοντα, του πολίτη, της γυναίκας, του αγρότη, του επαγγελματία, των παιδιών μας, ως μοναδικού επίκεντρου ενδιαφέροντος. 

Ήρθε η ώρα νέοι άνθρωποι της περιοχής να χαράξουν έναν καινούριο δρόμο για αυτόν τον τόπο, αντίθετα στην ανακύκλωση φθαρμένων ιδεών και προσώπων, στις χαμηλές προσδοκίες και τις προσωπικές στρατηγικές.

Είναι ο δρόμος της συμμετοχής, της ενεργοποίησης των πολιτών, της γνώσης, της καινοτομίας και της δημιουργίας.

Επιλέγουμε να είμαστε πρΟΤΑγωνιστές-συνδιαμορφωτές των εξελίξεων και όχι Παθητικοί Παρατηρητές αυτών.

Καλούμε όλους εσάς που μοιράζεστε τις ίδιες αγωνίες και προβληματισμούς, να συναντηθούμε για να συνδιαμορφώσουμε ένα Πρόγραμμα Αρχών, Θέσεων και Δράσεων, με σκοπό να αποφασίζουμε οι ίδιοι για την ανάπτυξη του τόπου μας.

Σε εύλογο χρονικό διάστημα η Κίνηση Πολιτών θα απευθύνει κάλεσμα σε όλο το Λαό της Βισαλτίας και θα παρουσιάσει τις αρχές και τις θέσεις μας, που θα αποτελέσουν την πρόκληση για το μέλλον του τόπου μας.

Με τιμή

Αλέξανδρος Χρ. Τζιάγκαλος

Πηγή: serresbomb.blogspot.com

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C