Πολιτικη

Σέρρες: Δημήτρης Καμμένος: «Δεξιά της ΝΔ η Δύναμη Ελληνισμού»

«Η συμφωνία των Πρεσπών θα πρέπει άμεσα και αμετάκλητα ν’ ακυρωθεί και το κείμενό της να σχιστεί. Από τις Σέρρες δίνουμε το μήνυμα στον απανταχού Ελληνισμό ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική»...

δήλωσε πριν από λίγο από την ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του νέου κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρης Καμμένος. Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη των ιδρυτών του νέου κόμματος στην πόλη των Σερρών για την παρουσίασή του ο κ.Καμμένος φιλοξενήθηκε στις συχνότητες της ΕΡΤ Σερρών, απ’ όπου παρουσίασε το προφίλ και τις θέσεις της «Δύναμης Ελληνισμού».Όπως υποστήριξε πρόκειται για ένα νέο δεξιό, πατριωτικό κόμμα, που έρχεται να καλύψει τον πολιτικό χώρο που βρίσκεται μεταξύ Ν.Δ. και Χρυσής Αυγής, με κεντρικό άξονα: την εθνική ανεξαρτησία,την ορθόδοξη πίστη, τον οικουμενικό Ελληνισμό και την πατροπαράδοτη ελληνική οικογένεια.
« Η Εθνική ανεξαρτησία με τις υφιστάμενες διεθνείς συνεργασίες, χωρίς την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας σε πτυχές ζωτικής εθνικής σημασίας»αποτελεί πρωταρχική στρατηγική της «Δύναμης Ελληνισμού» υποστήριξε , μεταξύ άλλων, ο κ.Καμμένος.

Συντάκτρια: Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή: ert.gr

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

smart search

Ο Καιρός

Sunny

10°C

Σέρρες

Sunny

Humidity: 80%

Wind: 0.00 km/h

  • 18 Oct 2018

    Sunny 25°C 8°C

  • 19 Oct 2018

    Mostly Sunny 26°C 11°C