Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες, Δήμος Σερρών: Συνεδριάζει με 20 θέματα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Δείτε τι αναφέρει το κείμενο της σχετικής πρόσκλησης:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                     Σέρρες  11-06-2021

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ                                                        Αρ.Προσκλ.: 6      

Δ/ΝΣΗ Δ/ΚΟΥ-ΟΙΚΟΝ/ΚΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤ. ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ

 

 

  • Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Π Ρ Ο Σ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ                                                                                                                                                                                                                                                                               

  • Ενταύθα

 

Έχοντας υπόψη

- τις διατάξεις του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ 133 ΤΑ) «Κλεισθένης Ι»,

- το υπ’ αριθ. πρωτ. 18318/13-03-2020 έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α με θέμα ¨Σύγκληση συλλογικών οργάνων των δήμων, των περιφερειών και των εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων, κατά το διάστημα λήψης των μέτρων αποφυγής και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19¨, είτε δια περιφοράς, με τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρων 67, παρ. 5 του ν. 3852/2010,όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 184, παρ. 1, του ν. 4635/2019 δηλ. με έκδοση πρόσκλησης από τον Πρόεδρο, με την οποία θα περιγράφεται η δια περιφοράς λήψη της απόφασης, και με τη συμμετοχή τουλάχιστον των δύο τρίτων των μελών του συλλογικού οργάνου. Η διαδικασία αυτή λαμβάνει χώρα εκ της διάταξης της ΠΝΠ, χωρίς να απαιτείται αιτιολόγησή της, αναφορικά με τον κατεπείγον χαρακτήρα των θεμάτων, για τα οποία είναι αναγκαία η άμεση λήψη απόφασης και με την βάσιμη πιθανολόγηση κινδύνου εκ της αναβολής λήψης απόφασης. Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις που λαμβάνονται με τον τρόπο αυτό, ανακοινώνονται από τον πρόεδρο του συλλογικού οργάνου στην πρώτη συνεδρίαση, μετά τη λήξη των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19.

- την υπ’ αριθμ. 40/20930/31-03-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Γενική Γραμματεία Εσωτερικών & Οργάνωσης, Γεν. Δ/νση Αποκέντρωσης & Τ.Α Δ/νση Οργάνωσης & Λειτουργίας Τ.Α.

Σας προσκαλούμε  σε τακτική συνεδρίαση δια περιφοράς, που θα πραγματοποιηθεί, τη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  18 Ιουνιου 2021, με ώρα έναρξης από 12:00  έως 14:00 μεσημβρινή. Η καταγραφή απόψεων και τοποθετήσεων των μελών καθώς και οι ψήφοι επί της πρότασης αποδεικνύονται από αποστελλόμενο έγγραφο (ή ηλεκτρονικό μήνυμα) στην παρακάτω δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

1ο  ΘΕΜΑ:    Έγκριση ιδιωτικού χώρου στάθμευσης ΑΜΕΑ, πλησίον της                        οδού Παύλου Μελά 20, για το υπ’ αριθμ.  ΝΕΡ 9851.

 

2ο ΘΕΜΑ:    Έγκριση απαλλαγή από απότμηση πεζοδρομίου στην οδό                             Πλαταιών 4 (με Γρ. Ρακιτζή), στις Σέρρες, για τη λειτουργία                    οδοντοτεχνικού εργαστηρίου.

 

3ο   ΘΕΜΑ:    Θεσμοθέτηση θέσεων στάθμευσης δικύκλων στην οδό  Κερασούντος 5.

 

4ο   ΘΕΜΑ:    Έγκριση ιδιωτικού χώρου στάθμευσης ΑΜΕΑ, πλησίον της            οδού Κηφησίας 7, για το υπ’ αριθμ. ΕΡΤ 2114.

 

5ο ΘΕΜΑ:       Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης για 2 οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας, στην οδό Μεραρχίας 94.

 

6ο   ΘΕΜΑ:     Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης για φόρτιση ηλεκτρικών       οχημάτων στην οδό Προύσσης

 

7ο  ΘΕΜΑ:      Θεσμοθέτηση θέσης στάθμευσης για  την εξυπηρέτηση του          Philippos Xenia Hotel

 

8ο ΘΕΜΑ:  Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης          τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ   Κωνσταντέλη Σωκράτη ιδιοκτήτη καταστήματος με την επωνυμία <<ΑΒΥΣΣΗΝΙΑ>>  επί της οδού Κουντουριώτου 20.

 

9ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια κ.καταστήματος κ. ΚΑΜΠΟΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ επί του πεζοδρομίου της οδού Κερασούντος 5.

 

10ο ΘΕΜΑ:  Χωροθέτηση ζώνης για  την  έκδοση  αδείας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων  στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ. ΠΟΥΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ  επί της οδού Μεγ.   Αλεξάνδρου & Αμύντα.

 

11ο ΘΕΜΑ:      Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης  τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος ΧΑΛΚΙΔΗΣ   Π. & ΣΙΑ ΟΕ με την επωνυμία «1800» επί του πεζοδρόμου της   οδού Π. Τσαλδάρη 1.

 

12ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας τοποθέτησης   τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος κ.   ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟ  επί του πεζοδρομίου της οδού Ν. Πλαστήρα 6.

 

13ο ΘΕΜΑ:     Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης         τραπεζοκαθισμάτων στον ιδιοκτήτη καταστήματος Μητρούσκα Χαράλαμπο & ΣΙΑ ΕΕ με την επωνυμία  «New York» επί των οδών Σελεύκου & Κουντουριώτου.

 

14o ΘΕΜΑ:  Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης          τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ.          Παπάζογλου Ζηνοβία επί της οδού Ν. Βότση.

 

15ο ΘΕΜΑ: Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ. Τζατζανίδου Ελένη με την επωνυμία «PANDA BAO» επί της   οδού Θέμιδος 1.

    

16ο ΘΕΜΑ:       Χωροθέτηση ζώνης για την έκδοση αδείας  τοποθέτησης        τραπεζοκαθισμάτων στην ιδιοκτήτρια καταστήματος κ. Αργυρίου Ελένη  επί της Εμμ. Ανδρόνικου 26.

 

17o ΘΕΜΑ:       Τροποποίηση κανονισμού χρεώσεις και επιβολής προστίμων       για τον καθαρισμό οικοπέδων και λοιπών ακαλύπτων χώρων εντός και εκτός οικισμού.

 

18ο ΘΕΜΑ:       Ενημέρωση και έκφραση γνώμης επί του φακέλου της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα της κας Ιωαννίδου Μαρίας-Χρυσοβαλάντω.

 

19ο ΘΕΜΑ:      Κατάρτιση Κανονισμού όρων χρήσης και λειτουργίας                       αυτοματοποιημένου συστήματος κοινόχρηστων Ποδηλάτων του Δήμου Σερρών.

 

20ο ΘΕΜΑ:     Παραμονή τάφου στα Α κοιμητήρια που δόθηκε τιμής ένεκεν  για την ταφή του Αλεξανδρίδη Κοσμά.

 

Σύμφωνα με την παρ. 1 του άρθρου 184 του Ν. 4635/2019, οι ως άνω αποφάσεις θα ανακοινωθούν  από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,  στην πρώτη, μετά την λήψη της απόφασης τακτική συνεδρίαση.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡOΠΗΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ   ΖΩΗΣ                                                                                                                                                                

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΙΝΑΚΗΣ

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.