Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες, Φωτεινή Αραμπατζή: Εκτιμήσεις – «αστραπή» στις πληγείσες από το χαλάζι περιοχές των Σερρών

Η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή φρόντισε για την ταχύτατη έλευση των συνεργείων του ΕΛΓΑ

Στα άμεσα αντανακλαστικά της Σερραίας Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Φωτεινής Αραμπατζή για την ταχύτατη ανταπόκριση των συνεργείων του ΕΛΓΑ, στις πληγείσες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, που «χτυπήθηκαν» από το χαλάζι την περασμένη Παρασκευή (28/5), αναφέρθηκαν σε αναρτήσεις τους στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης των εν λόγω περιοχών.

Το χαλάζι και η ανεμοθύελλα προκάλεσαν ζημιές στις καλλιέργειες, γι' αυτό και ήταν αναγκαία η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη έλευση του ΕΛΓΑ, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία για τις απαιτούμενες εκτιμήσεις. Η παρουσία των συνεργείων την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταστροφή, ήταν μια ευχάριστη, ομολογουμένως, έκπληξη για τους παραγωγούς.

«Μπράβο στην Σερραία Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή για τα άμεσα αντανακλαστικά και για την ταχύτατη ανταπόκριση των συνεργείων του ΕΛΓΑ» έγραψε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Τερπνής κ. Αθανάσιος Μιχαλάκης ενώ και η Πρόεδρος της Κοινότητας Αμπέλων κ. Ευσταθία Γκούρμη και το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Δημητριτσίου κ. Δημήτρης Χατζηευσταθίου σημείωσαν:

«Την αμεσότατη παρουσία των συνεργείων του ΕΛΓΑ φρόντισε η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Φωτεινή Αραμπατζή μετά την κακοκαιρία και το χαλάζι της Παρασκευής 28/5. Οι εκτιμητές βρίσκονται ήδη από το πρωί σε Στρυμονικό και Λιβαδοχωρι και αύριο σε  Αμπέλους, Δημητρίτσι Νικόκλεια, Τερπνή και Νιγρίτα».

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.