Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σερραίος εξελέγη αντιπρόσωπος στην πολιτεία της Καλιφόρνια με τους Δημοκρατικούς

Ο Νικόλαος Πελέκης, πρώην δικηγόρος Σερρών και ενεργό μέλος της τοπικής μας  οινωνίας, τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο κ.Πελέκης ο οποίος προσφάτως απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα διατηρώντας παράλληλα και την Ελληνική, είναι διευθυντής της Νομικής Βιβλιοθήκης της Περιφέρειας, βόρεια του Σαν Φρανσίσκο.

Ως ανήσυχο πνεύμα και ενεργός πολίτης, συμμετείχε ως υποψήφιος στις πρόσφατες εκλογές και εξελέγη αντιπρόσωπος στην πολιτεία της Καλιφόρνια με το κόμμα των Δημοκρατικών.

Αξίζει να αναφέρουμε πως εξελέγη πρώτος από τους εννέα υποψηφίους και εκπροσωπεί την εκλογική περιφέρεια 500.000 κατοίκων.

Ο Νίκος Πελέκης, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε ενθουσιασμένος από το αποτέλεσμα και έτοιμος να καταπιαστεί με θέματα κοινωνικής ανισότητας, δικαιοσύνης, εκπαίδευσης, και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Όσοι Σερραίοι τον γνωρίζουμε, είμαστε σίγουροι πως θα ολοκληρώσει με επιτυχία τη θητεία του, καθώς πρόκειται για ένα δραστήριο, επίμονο και καταρτισμένο άτομο με αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Νίκο στα νέα του καθήκοντα…!

Πηγή: serrespost.gr

Ακολουθήστε τα SerraikaNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.