Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες, Σπύρος Μισιρλής: «Η κυρία Χαραλαμπίδου φαίνεται ότι προτιμά το χάος»

«Η κυρία Θένια Χαραλαμπίδου,

ένα χρόνο μετά την εκλογή της ως δημοτικού συμβούλου στον Δήμο Σερρών αντελήφθη τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων διοίκησης του Δήμου και διαφωνεί με τις νομοθετικές ρυθμίσεις στις οποίες προχώρησε η κυβέρνηση πριν την εγκατάσταση των δημοτικών αρχών για να μπορέσουν να διοικηθούν οι δήμοι, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Σπύρος Μισιρλής.

«Η κυρία Χαραλαμπίδου φαίνεται ότι προτιμά το χάος που θα δημιουργούσε η νομοθετική ρύθμιση του ΣΥΡΙΖΑ για τους ΟΤΑ.

Έπρεπε να γίνουν 34 αναμορφώσεις προϋπολογισμού για να αντιληφθεί(;) τι σημαίνει εναλλακτική πρόταση επί της αναμορφώσεως του προϋπολογισμού.

Στην 45η αναμόρφωση ανακάλυψε κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος ύψους 15.000 ευρώ, ποσό που προορίζεται μετά από αίτημα του τμήματος συλλογικών οργάνων για την αγορά γραφείων και εξοπλισμού του Δημαρχείου.

Σε έναν προϋπολογισμό ύψους άνω των 60.000.000 ευρώ..

Αντιλαμβάνομαι ότι επειδή είναι και νέα δημοτική σύμβουλος δεν γνωρίζει έννοιες όπως εξειδίκευση δαπάνης και πως αυτή πραγματοποιείται με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Καλώ την κ Χαραλαμπίδου να έρχεται ως παρατηρητής στις συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.

Θα διαπιστώσει τον μόχθο και τη μεγάλη προετοιμασία των συναδέλφων, προκειμένου η Οικονομική Επιτροπή να διασφαλίζει το κάθε ευρώ του Σερραίου δημότη».

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.