Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Κώστας Μπούμπας: Η ομιλία του Σερραίου βουλευτή για τα τζαμιά στην Ελλάδα

Όλα αυτά που γίνονται στην επικαιρότητα με την Αγία Σοφία, στο σχέδιο της Τουρκίας να καταρρακώσει το θρησκευτικό σύμβολο...

Για εμάς στην Ελληνική Λύση είναι εκκλησία, είναι ορόσημο, είναι πυξίδα, είναι φάρος του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας. Προχθές οι Τούρκοι κατέβασαν τις πινακίδες στις οποίες αναφέρεται ως Μουσείο. Τρίζουν τα κόκκαλα του Ιουστινιανού, του Ανθέμιου, του Ισίδωρου από το 537 μ.Χ.

Σήμερα, λοιπόν, μιλάμε για ένα σχέδιο το οποίο υλοποιείται από την εποχή του Μεντερές το 1951. Το Φετιγιέ είναι ένα τζαμί το οποίο έγινε στην Κωνσταντινούπολη και είναι η Παμμακάριστος Σχολή. Πάνω από είκοσι εκκλησίες έχουν γίνει τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη. Πριν από τέσσερα χρόνια, ορθόδοξη Εκκλησία στο Αϊβαλί έγινε τζαμί και το περάσαμε στα ψιλά γράμματα.

Σήμερα, λοιπόν, η Αγία Σοφία, πραγματικά βάλλεται και ως θρησκευτική ακτινοβολία απέναντι σ’ αυτήν την πολυπολιτισμική Ελλάδα, ενώ γίνεται λόγος και για το Βατικανό.

Σας καταθέτω σήμερα στα Πρακτικά, γιατί η Ελληνική Λύση θα τα αποκαλύπτει και θα σας τα λέει όλα, για να είναι ενήμερος ο ελληνικός λαός, ονόματα και διευθύνσεις. Μόλις στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, κυρίες και κύριοι, έχουμε πάνω από πενήντα τζαμιά. Είναι του δόγματος προσηλυτισμού Ταμπλίγι.  

Το μεγαλύτερο τζαμί -σας δίνω και διεύθυνση- έχει φύγει από τους Αμπελόκηπους και έχει πάει στο Μοσχάτο. Είναι Πειραιώς και Κύπρου 2, χωρητικότητας τριών χιλιάδων θέσεων, χιλίων οκτακοσίων τετραγωνικών μέτρων - ιδιόκτητο, παρακαλώ!- το οποίο αγοράστηκε 2,5 εκατομμύρια ευρώ το 2007 από Σαουδάραβα.

Στη Θράκη έχουμε τριακόσια είκοσι τζαμιά. Σύμφωνα με το άρθρο 14 της Λωζάννης, αντιστοιχεί ένα τζαμί ανά τετρακόσιους μουσουλμάνους. Στην Τουρκία που έχουμε έξαρση σε ό,τι αφορά την κατασκευή Τεμένους, αντιστοιχεί ένα τζαμί σε οκτακόσιους εβδομήντα έξι Τούρκους. Αντιλαμβάνεστε για τι μιλάμε; Και μετά λέμε ότι οι μουσουλμάνοι δεν έχουν χώρο προσευχής στην Ελλάδα; Πενήντα επτά τζαμιά υπάρχουν! Τα καταθέτω με διευθύνσεις. Είναι του δόγματος Ταμπλίγι, Ισλάμ-Πακιστάν.

Αυτά εδώ πρέπει να τα γνωρίζει η ελληνική κοινωνία για να βλέπει πού βαδίζουμε και πόσα τζαμιά έχουμε στο Λεκανοπέδιο. Τετρακόσια τζαμιά είναι στην Ελλάδα! Και μιλάμε για τον Βοτανικό; Φανταστείτε ότι αυτό που είναι Πειραιώς και Kύπρου 2 είναι μεγαλύτερο και από αυτό που θέλετε να κατασκευαστεί στον Βοτανικό.

Τα στοιχεία λένε ότι είχαμε ορθόδοξο χριστιανικό πληθυσμό 98,5% και με όλους αυτούς που ήρθαν τώρα, έχουμε φτάσει στο 85%. Και συζητάμε για τον Βοτανικό, κυρίες και κύριοι;

Ακόμα, θέλω να πω ότι έχουμε και ένα άλλο μεγάλο ζήτημα. Πέρα από το γεγονός ότι ως Ελληνική Λύση σάς έχουμε καταθέσει στοιχεία, με βάση αυτά που λέει ο κ. Κανελλόπουλος, καθηγητής του Πανεπιστημίου του Ηρακλείου της Κρήτης, για τον κόλπο Αλί Αγά και για το πώς οι Τούρκοι μολύνουν τη Μεσόγειο με βαρέα μέταλλα διαλύοντας πλοία και το πώς διακινούν λαθρομετανάστες με αυτά τα πλοία για να μην τους πιάνει ο δορυφόρος στις ακτές της Μικράς Ασίας, περιμένουμε να δούμε τι απάντηση και τι καταγγελίες μπορούν να γίνουν στην Τουρκία που παραβιάζει τη Συνθήκη της Βασιλείας.

Κλείνοντας, θα μιλήσω για τον πυρηνικό αντιδραστήρα του Ακκουγιού, ο οποίος ετοιμάζεται και θα παράγει 1200 μεγαβάτ ο κάθε αντιδραστήρας, ενώ θα έχει τέσσερις αντιδραστήρες. Προσέξτε τώρα! Ενώ βγαίνει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και λέει στην Τουρκία να μην τον κατασκευάσει στη συγκεκριμένη περιοχή, διότι έχει δώσει μεγάλους σεισμούς στο παρελθόν και ενδεχομένως θα έχουμε πρόβλημα, καθώς στα Άδανα το 1998 είχαμε σεισμό 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, οι Τούρκοι δεν συμμορφώνονται και τον κατασκευάζουν. Μάλιστα, επισπεύδουν τις διαδικασίες για το Ακκουγιού.

Πάμε, όμως, στο δεύτερο μελανό σημείο, διότι το πρόβλημα από την Τουρκία έρχεται με τα πυρηνικά, κυρίες και κύριοι και η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ κωφεύουν. Η Τουρκία μπήκε σε πρόγραμμα απεμπλουτισμού ουρανίου και πλουτωνίου. Ο Ερντογάν ήρθε σε επαφή με τον Ιάπωνα Πρωθυπουργό και θα κατασκευάζει πυρηνικά. Μέχρι το 2025 ετοιμάζει να κατασκευάσει άλλους δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες. Μάλιστα, όπως λέγεται, ο ένας θα είναι στη Θράκη. Τι κάνει το Υπουργείο Εξωτερικών; Έχει επαφή με αυτό το σημείο; Διότι η Τουρκία θα έχει στα χέρια της επικίνδυνα πυρηνικά όπλα με τον Ακκουγιού.

Εμείς θα τα λέμε, μπας και μπορέσουμε και συνέλθουμε και ταρακουνηθούμε ως Έλληνες. Διότι στην Ελληνική Λύση λέμε «Πρώτη η Ελλάδα, πρώτα οι Έλληνες»!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.