Πολιτικη

Σέρρες, ΣΥΡΙΖΑ Σερρών: «Οι φανφάρες και σκοπιμότητες του βουλευτή Τάσου Χατζηβασιλείου»

Το τμήμα Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών

με αφορμή δηλώσεις του βουλευτή Σερρών της ΝΔ Τάσου Χατζηβασιλείου σχετικά με την παραχώρηση του παλιού κτιρίου του ΟΑΕΔ για να στεγάσει Νηπιαγωγείο του Δήμου Σερρών, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τον κατηγορεί για πολιτική σκοπιμότητα και εκμετάλλευση του θέματος με δηλώσεις του αναχρονιστικού τυπου «κατόπιν ενεργειών μου»

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ

Με αφορμή τη δημόσια δήλωση του Βουλευτή Σερρών Τάσου Χατζηβασιλείου για τη δεκαετή παραχώρηση στο Δήμο Σερρών του παλαιού κτιρίου του ΟΑΕΔ  επί της οδού Μεραρχίας για τη στέγαση Νηπιαγωγείου:

  1. ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΕΣ το ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε αρνηθεί την παραχώρηση του κτιρίου. Η αλήθεια είναι ότι το ΔΣ του ΟΑΕΔ μετά από εισήγηση της τοπικής υπηρεσίας δεν ενέκρινε την παραχώρηση επικαλούμενη την φύλαξη του αρχείου του ΟΕΚ.
   • ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ότι κάτι τέτοιο κατέστη εφικτό αφού τελείωσαν οι διαδικασίες κτηματογράφησης.
   • ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ότι εκτός από τον παραπάνω Βουλευτή κανείς άλλος (κόμμα, φορέας, πολίτης) δεν κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση για άρνηση παραχώρησης.
   • ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΣ ότι τα παραπάνω αποδεικνύονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες και εμπλεκόμενους φορείς τόσο το 2016 όσο και σήμερα.
  1. Το «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ» ακυρώνει τόσο την πρόταση του τοπικού συλλόγου εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης όσο και τη θετική εμπλοκή των αρμόδιων υπηρεσιών και φορέων.

Είναι γεγονός ότι η παραπάνω τακτική όλων των τοπικών Βουλευτών της ΝΔ σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν το Νομό μας, έρχεται από το παρελθόν και είναι αναχρονιστική για ένα σύγχρονο και ευνομούμενο κράτος.

Είναι ζητούμενο σήμερα που η χώρα δοκιμάζεται να δούμε το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» και το «ΒΑΖΩ ΠΛΑΤΗ», να γίνει πράξη από ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ χωρίς φανφάρες και μικροκομματικές σκοπιμότητες.

ΠΗΓΗ: anexartitos.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.