Πολιτικη

Σέρρες: Λογοθέτης από Ροδόπολη: Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι δεδομένη και έχει εξαγγελθεί

«Η απόφαση της Κυβέρνησης είναι δεδομένη και έχει εξαγγελθεί από τους υπουργούς ήδη» ανέφερε από τη Ροδόπολη ο γενικός γραμματέας μεταναστευτικής πολιτικής Μάνος Λογοθέτης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή και αμέσως μετά τον έλεγχο που έγινε στο στρατόπεδο «Βασιλειάδη» σχετικά με την λειτουργία κλειστού κέντρου μεταναστών στη Ροδόπολη...
 
«Πρόκειται για μια δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας, η οποία εμπεριέχει και δύσκολες αποφάσεις. Μια από αυτές τις δύσκολες αποφάσεις είναι η δημιουργία μιας προσωρινής, προσωρινότατης δομής φιλοξενίας οικογενειών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα νησιά του βορείου και νοτίου αιγαίου και μετά τις αποφάσεις του ΚΥΣΕΑ δεν δικαιούνται να υποβάλλουν αίτημα ασύλου και βρίσκονται διοικητικά κρατούμενοι» ανέφερε ο κύριος Λογοθέτης.
 
 
Ο κύριος Λογοθέτης αναγνώρισε ότι οι Σέρρες έχουν σηκώσει σημαντικό βάρος στο προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα και είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει άλλη δομή στις Σέρρες πέρα αυτών που υπάρχουν και της κλειστής δομής που πρόκειται να γίνει.
 
O Γενικός Γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής Μάνος Λογοθέτης βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στη Ροδόπολη και είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, με τον πρόεδρο της Ροδόπολης και με αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κεκλεισμένων των θυρών.

Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.