Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες, Βασίλης Καμπούρης: «Ευχαριστώ όσους στήριξαν με την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη»»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δικηγόρος

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ ευχαριστώντας όσους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Σερρών τον στήριξαν την υποψηφιότητά του για τη θέση του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρηση» ψηφίζοντάς τον στην εκλογική διαδικασία που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29/1 και τελικά δεν ανέδειξε τον νικητή.

Σέρρες 7 Φεβρουαρίου 2020

ΔΗΛΩΣΗ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

    Θεωρώντας ότι ο “Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης” είναι ένα χρήσιμο θεσμικό εργαλείο για κάθε Δήμο,  που προτάσσει τις δίκαιες σχέσεις του με τον δημότη, συμμετείχα στην διαδικασία στελέχωσης του θεσμού στον Δήμο Σερρών.
    Ως  μαχόμενος Δικηγόρος Σερρών, γνωρίζω  την  πραγματική  ανάγκη του  πολίτη , να μπορεί να απευθύνεται σε μία Ανεξάρτητη Αρχή για θέματά του με τον Δήμο, και συνακόλουθα την αξία του θεσμού αυτού.
    Η εμπειρία της συμμετοχής μου στην δημοκρατική διαδικασία εκλογής του Συμπαραστάτη από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, ήταν θετική.

   Ευχαριστώ θερμά όσους τάχθηκαν με την ψήφο τους υπέρ της υποψηφιότητάς μου, πιστεύοντας σε αυτήν.

   Εύχομαι  σύντομα  ο Δήμος Σερρών,  αξιοποιώντας τον νόμο έμπρακτα και σε ενίσχυση του συνταγματικού του ρόλου, να αποκτήσει έναν Ανεξάρτητο Διαμεσολαβητή. 

Με εκτίμηση
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Γ. ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ

Δικηγόρος Σερρών

πηγή: anexartitos.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.