Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Η Φωτεινή Αραμπατζή μοίρασε ψάρια στην Κιβωτό, τη Φλόγα, τα Παιδικά Xωριά SOS

Η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, βρέθηκε χθες στις κοινωνικές δομές Κιβωτός

του Κόσμου, στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες «Η Φλόγα», στα Παιδικά Χωριά SOS και στην Τράπεζα Τροφίμων για να μοιράσει αλιεύματα.

Σε δηλώσεις της ανάφερε ότι «πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σ’ όλους όσοι προσφέρουν με την αγάπη, το μεράκι και την αυταπάρνησή τους σ’ αυτές τις κοινωνικές δομές ανακουφίζοντας τον πόνο και –το κυριότερο– δίνοντας ελπίδα και προοπτική κοινωνικής ένταξης.
Η κυρία Αραμπατζη στη Φλόγα

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα το Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αλιευτικών Συνεταιρισμών «ΣΑΣΕΛ» πρόσφεραν ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του κοινωνικού έργου που προσφέρουν οργανισμοί και κοινωνικές δομές, φρέσκα ελληνικά ψάρια.
Η κυρία Αραμπατζη ευχαρίστησε και τους Έλληνες ψαράδες για την προσφορά τους
Η κυρία Αραμπατζη ευχαρίστησε και τους Έλληνες ψαράδες για την προσφορά τους λέγοντας είναι άνθρωποι του μόχθου, που βγάζουν σε σκληρές συνθήκες το ψωμί τους και πάντα στέκονται στο πλευρό της κοινωνίας».Η κυρία Αραμπατζή ευχαρίστησε και τους Έλληνες ψαράδες για την προσφορά τους
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/i-foteini-arampatzi-moirase-psaria-stin-kiboto-ti-floga-ta-paidika-horia-sos

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.