Πολιτικη

Περιοδεία του Δημάρχου Σερρών στο κέντρο της-πόλης

Περιοδεία στο κέντρο των Σερρών πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης, 10 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος Σερρών, Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του αυτής, που, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε τις Πλατείες Ελευθερίας και ΙΚΑ, καθώς και το εργοτάξιο της Εθνικής Αντίστασης, ο Δήμαρχος Σερρών είχε την ευκαιρία να αφουγκραστεί τις απόψεις των πολιτών, καθώς και τις προτάσεις τους για τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Χρυσάφης συνοδευόταν από τους Αντιδημάρχους του, οι οποίοι και διαπίστωσαν από πρώτο χέρι τις παρεμβάσεις που απαιτούνται για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

 

Στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, ήταν να δείξει στην πράξη ότι ένας Δήμος δεν διοικείται μόνο μέσα απ’ τα γραφεία, αλλά και μέσα απ’ την καθημερινή επαφή με τους δημότες

 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, που ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να επαναλαμβάνει σε τακτά χρονικά διαστήματα, δήλωσε στα Σερραϊκά Μ.Μ.Ε. τα παρακάτω:

 

«Η Δημοτική Αρχή πρέπει να έχει ιδία γνώση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες μας - και τα προβλήματα αυτά είναι πολλά. Θέλουμε έναν όμορφο Δήμο, που θα αξίζει στους πολίτες. Έγιναν ήδη πολλά, και θα γίνουν πολλά περισσότερα, και αυτό περιμένει ο κόσμος από μας. Έχω ζητήσει απ' όλους τους συνεργάτες μου να σηκώσουν τα μανίκια και να έχουν μια στοχοπροσήλωση σ' αυτά που θέλει ο Σερραίος πολίτης: δηλαδή δουλειά και αποτελέσματα, για ένα Δήμο που θα είναι βιώσιμος».
{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C