Πολιτικη

Φωτεινή Αραμπατζή: Οι ιδιαίτερες γόβες της τράβηξαν τα βλέμματα (pics)

Φωτεινή Αραμπατζή: Η νέα υφυπουργός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα για την αλιευτική πολιτική τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της...

Φωτεινή Αραμπατζή: Στην ορκωμοσία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Προεδρικό Μέγαρο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες γόβες της.  Οι ασπρόμαυρες γόβες ήταν χωρισμένες στη μέση – μισό άσπρο, μισό μαύρο – και είχαν και έναν φιόγκο.

Η Φωτεινή Αραμπατζή στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Υφυπουργός στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αρμοδιότητα για την αλιευτική πολιτική αναλαμβάνει η Φωτεινή Αραμπατζή. Η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Εργάστηκε ως δημοσιογράφος και τηλεοπτική παραγωγός στο Πρακτορείο Ειδήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες, ως ανταποκρίτρια παραγωγός στους σταθμούς Mega, ANT1, Star, Alpha, Alter και ΕΡΤ3. Το 1998 ίδρυσε τον περιφερειακό ενημερωτικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στις Σέρρες, τον οποίον και διηύθυνε μέχρι το 2012. Η Φωτεινή Αραμπατζή είναι πτυχιούχος της Νομικής του Α.Π.Θ., κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ενώ παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών στο London School of Economics στις Πολιτικές Επιστήμες και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν. Εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Σερρών με τη Νέα Δημοκρατία τον Μάιο του 2012 και επανεκλέγεται μέχρι και σήμερα. Τον Μάρτιο του 2015, ορίστηκε Υπεύθυνη του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Νέας Δημοκρατίας ενώ από τον Φεβρουάριο του 2016 είναι Υπεύθυνη του Τομέα Τουρισμού της Νέας Δημοκρατίας.

Η Φωτεινή Αραμπατζή είναι μία από τις πέντε γυναίκες που βρίσκονται στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και έχουν αναλάβει σημαντικά χαρτοφυλάκια.

  • Δείτε τις φωτογραφίες με την ιδιαίτερη στιλιστική της επιλογή
Πηγή: Pagenews.gr

Οι ιδιαίτερες γόβες της Φωτεινής Αραμπατζή

Η Φωτεινή Αραμπατζή

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C