Πολιτικη

Σέρρες: Μήνυμα Μιχάλη Δεμερτζή: «Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους Σερραίους πολίτες»

Το μήνυμα του υποψήφιου βουλευτή Σερρών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., έπειτα από την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής:
«Φίλες και φίλοι, συμπολίτες της Π.Ε Σερρών.

Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα:
-Να σας ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας, σε αυτή τη σύντομη, αλλά κρίσιμη προεκλογική περίοδο.
-Να δεσμευθώ απέναντί σας, πως η 7η Ιουλίου δεν ήταν το τέλος μιας διαδρομής, αλλά η αρχή, για τον δίκαιο και σωστό αγώνα για μια Ελλάδα του μέλλοντος,
-Να ευχαριστήσω, όλους τους συντρόφους, φίλους και συγγενείς που στάθηκαν στο πλευρό μου, αυτή την περίοδο, αναγνωρίζοντας πως μπορώ να συνεισφέρω, στον συλλογικό αγώνα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.
-Να ευχαριστήσω, όλους τους συνυποψήφιούς μου, από όλο το πολιτικό φάσμα, για τον αγώνα που κάνανε, μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, υψηλούς τόνους και πολεμικές δηλώσεις μίσους. Το πνεύμα που επέδειξαν τους τιμά όλους και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.
-Μα πάνω από όλους, οφείλω να ευχαριστήσω, όλους εκείνους και εκείνες, τους «άγνωστους» σε μένα συμπολίτες, σε κάθε γωνιά του νομού μας, που εκτίμησαν, το νεαρό της ηλικίας μου, το καθαρό πρόσωπο, το χαμόγελο και την αθόρυβη πολιτική μου παρουσία και άντλησαν πληροφορίες για το πρόσωπό μου εμπιστευόμενοι στο τέλος την ιερή τους ψήφο, κατάθεση ψυχής στο μήνυμα της ελπίδας, του ήθους και της ανανέωσης.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, από τα βάθη της καρδιάς μου, είναι το ελάχιστο που μπορώ να πω.
Η υπόσχεσή μου, προς όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, αλλά και γενικότερα σε όλους τους συμπολίτες μου, είναι η σταθερή μου θέση και διάθεση για παραμονή στις επάλξεις της πολιτικής και η υπεράσπιση όλων των δίκαιων αιτημάτων τους.
Θα βρίσκομαι πάντα δίπλα στους Σερραίους πολίτες και με τη δική τους συμβολή και βοήθεια θα προσπαθώ πάντα για δίκαιες λύσεις στα προβλήματά τους.
Φίλες και φίλοι.
Στη ζωή και στην πολιτική πρέπει να ξέρουμε να κερδίζουμε και να χάνουμε. Πρέπει όμως πάντα να δίνουμε καλές και έντιμες μάχες και αυτό κάναμε.
Ο Ελληνικός Λαός, έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση και ανέθεσε με μια καθαρή εντολή, την διακυβέρνηση της χώρας στη Νέα Δημοκρατία. Η απόφαση αυτή του Ελληνικού Λαού, απαιτεί τον σεβασμό όλων και αυτό οφείλουμε να κάνουμε.
Από την πλευρά μας, ο ΣΥΡΙΖΑ, απέδειξε ότι διαθέτει γερές βάσεις στην Ελληνική κοινωνία και καθορίζει με την υπεύθυνη στάση που θα ακολουθήσει σαν αξιωματική αντιπολίτευση, τα πολιτικά γεγονότα στη χώρα.
Ταυτόχρονα, διαθέτει πια, το υψηλότερο ποσοστό προοδευτικού κόμματος στην Ευρώπη και αυτό τον καθιστά πρωταγωνιστή, στην ιστορική προοπτική μετασχηματισμού της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτή τη στιγμή, ο κυρίαρχος πόλος της κεντροαριστεράς στη χώρα μας και οφείλει να επενδύσει με προοπτική, στη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας, με θετικό πρόσημο, αναφορά στον κοινωνικό άνθρωπο και τα δικαιώματά του, στα ιδανικά της δημοκρατίας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης και της φιλίας και ειρηνικής συνύπαρξης των Λαών.
Η συνέχιση της πορείας, για την τελική επικράτηση των παραπάνω ιδανικών, το ταχύτερο δυνατόν στη χώρα μας, είναι ο πιο βασικός μας στόχος. Ο στόχος του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, διέπετε από τις αρχές αυτές και τα ιδανικά και αυτό το πρόγραμμα θα το υπηρετήσουμε, από όλες τις θέσεις, είτε ως αντιπολίτευση είτε ως αυριανή κυβέρνηση, προς όφελος πάντα της κοινωνίας των ανθρώπων.
Η νέα κατάσταση πραγμάτων, που δημιουργείτε στη χώρα μας μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τοποθετούν νέα δεδομένα στο τραπέζι της υπεύθυνης πολιτικής παρουσίας και δράσης.
Υπόσχεσή μου, η αδιάκοπη ενασχόληση μου με αυτή, μέσα από την καθημερινότητα του πολίτη και τους κοινωνικούς αγώνες.
Ήμουν παρόν, είμαι παρόν και θα είμαι παρόν, σε αυτό τον υπέροχο αγώνα προσφοράς, στα κοινά του τόπου μας.
Σας ευχαριστώ θερμά.

ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΩΝ»

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.