Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες, Θεόφιλος Λεονταρίδης: «Προστασία της Δημόσιας Τάξης»

ΕΧΕΓΓΥΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Σερραίες και Σερραίοι, φίλες και φίλοι

Ο αστυνομικός θεσμός αποτελεί, αναμφίβολα, μια καθοριστικής σημασίας λειτουργία, για κάθε δημοκρατική οργανωμένη Πολιτεία. Είναι προφανές πως καμιά χώρα δε μπορεί να ευημερήσει, καμιά κοινωνία να αναπτυχθεί, κανένας πολίτης να οργανώσει τη ζωή και να σχεδιάσει το μέλλον του, αν δεν έχουν δημιουργηθεί οι απαραίτητες συνθήκες εσωτερικής ασφάλειας που να εξασφαλίζουν την ευνομία, την κοινωνική ομαλότητα, την ανεμπόδιστη άσκηση των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών, την ομαλή λειτουργία της οικονομικο-κοινωνικής ζωής.

Αποτελεί κοινή και αδιαμφισβήτητη διαπίστωση, ιδιαιτέρως οδυνηρή, ότι τα χρόνια της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ βιώσαμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο την ανομία , την ανασφάλεια και η  αυτοδικία έκανε την εμφάνιση της με την αύξηση της εγκληματικότητας .

 Με έναν σαφή και εμφανέστατο πολιτικό σχεδιασμό, ο ΣΥΡΙΖΑ απαξίωσε τους ικανότατους αστυνομικούς που διαθέτουμε, απογύμνωσε τα αστυνομικά τμήματα και με φωτογραφικές νομοθετικές ρυθμίσεις έδωσε «άφεση αμαρτιών» σε βαρυποινίτες, στυγνούς εγκληματίες που με τις εγκληματικές τους ενέργειες προκάλεσαν φοβερά δεινά στην ελληνική κοινωνία.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναγνωρίζει τη  διαχρονική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας προς την πατρίδα και την κοινωνία που είναι θεμελιωμένα με το μόχθο, την προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις με το αίμα του προσωπικού της που πιστοί στον όρκο και στο χρέος τους, έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος, προκειμένου να υπερασπιστούν τη ζωή, την περιουσία, τα δικαιώματα των συνανθρώπων τους.

Είναι σημαντικό με την ψήφο σας να δώσετε το μήνυμα πως αξίζετε κάτι καλλίτερο .  Στηρίξτε με την ψήφο σας τη ΝΔ που πιστεύει πως το να αισθάνεται ο πολίτης ασφαλής δεν είναι ούτε δεξιά , ούτε αριστερή πολιτική , ούτε κεντρώα . Είναι σωστή επιλογή , είναι η επιβεβλημένη πολιτική για να αισθάνονται οι πολίτες πραγματικά ελεύθεροι .  Με το πρόγραμμα της και με νομοθετικές ρυθμίσεις θα μπορέσει να προχωρήσει σε λήψη μέτρων που να ενισχύουν την Ελληνική Αστυνομία, να εξασφαλίζουν δυνατότητα άμεσης επέμβασης στα όργανα της δημόσιας τάξης, να δημιουργούν δομές για πρόληψη του εγκλήματος και να τιμωρούν με τον δέοντα, ανάλογο και παραδειγματικό τρόπο το έγκλημα σε κάθε του μορφή.

  Ο ακριτικός Νομός Σερρών, κάτω από το βλέμμα ανοχής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσε σημείο άνετης πρόσβασης εγκληματιών προς την Ελληνική Επικράτεια, καθώς και διέξοδος εύκολης φυγής φυγόποινων και φυγόδικων εγκληματιών.

Με την στήριξη σας θα  μπορέσουμε να διεκδικήσουμε για τον Νομό Σερρών :

  • Αύξηση του αριθμού των αστυνομικών υπαλλήλων στον Νομό Σερρών, με ανάλογη κατανομή τους και στα περιφερειακά αστυνομικά τμήματα του Νομού.
  • Ενίσχυση της παραμεθόριας φύλαξης με προσλήψεις αστυνομικών για υπηρεσία σε περιοχές που αποτελούν σημείο πρόσβασης εγκληματιών προς την Ελληνική Επικράτεια
  • Αύξηση του κονδυλίου του προϋπολογισμού για τον εξοπλισμό των Αστυνομικών Τμημάτων, ώστε να καταστεί δυνατός ο εξοπλισμός των Αστυνομικών Τμημάτων του Νομού Σερρών με οχήματα, φορητό οπλισμό και μέσα ασφάλειας των αστυνομικών μας, κάτι που θα επιτρέψει τόσο την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση των αστυνομικών σε εγκληματικά φαινόμενα όσο και την πρόληψη εγκληματικών ενεργειών, με συχνότερες και περισσότερες περιπολίες σε όλα τα μέρη του Νομού.
  • Αύξηση του προσωπικού στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Νιγρίτας, καθώς παρατηρείται σήμερα το φαινόμενο να αντιμετωπίζουν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι σοβαρά προβλήματα στον έλεγχο των κρατουμένων
  • Άμεση κατάργηση όλων των νομοθετικών διατάξεων που ευνοούν την εύκολη και ταχεία αποφυλάκιση βαρυποινιτών.
  • Ασφάλεια για τους μαθητές και τους γονείς με ενίσχυση μέτρων προστασίας στα σχολεία και τον περιβάλλοντα χώρο. Και αντιμετώπιση του εκφοβισμού και της βίας στα σχολεία .

Οι Σερραίοι και όλοι οι Ελληνες πολίτες πρέπει  να έχουν την δημόσια ασφάλεια που δικαιούνται. Την δημόσια ασφάλεια για την οποία φορολογούνται και την οποία υποστηρίζουν με κάθε τρόπο. Με σεβασμό και προστασία τον Έλληνα Αστυνομικό, ήρθε η ώρα να δομήσουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα ασφάλειας και προστασίας των πολιτών, κάτι που θα έχει ως άμεση συνέπεια την ομαλή κοινωνική συμβίωση, την ανάπτυξη και την προσέλκυση επενδυτών στον ακριτικό Νομό μας

Νέα Δημοκρατία – Θεόφιλος Λεονταρίδης

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.