Πολιτικη

Σέρρες: Πήρε φόρα ο Δημήτρης Γκολέμης

Πήρε …φόρα ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Γκολέμης

και επισκέπτεται πιθαμή προς πιθαμή όλο τον Νομό. Ο κ. Γκολέμης καθημερινά έχει επαφές με δημότες από όλες τις περιοχές της περιφερειακής Ενότητας Σερρών επικοινωνώντας εν όψει των εκλογών ,το πρόγραμμα της ΝΔ και την υποψηφιότητά του.

Ο κ. Γκολέμης ως ενεργό στέλεχος της ΝΔ εδώ και πολλά έτη έχει στενές επαφές με τους νεοδημοκράτες των Σερρών οι οποίοι τον εμπιστεύονται τόσο για το πολιτικό του προφίλ όσο και για το επαγγελματικό του. 

Κατά τις επισκέψεις του στην περιφερειακή ενότητα Σκουτάρεως  ο υποψήφιος Βουλευτής λαμβάνοντας το κλίμα που εισπράττει από τους δημότες έγραψε χαρακτηριστικά στην σελίδα του στο Facebook:

«Όταν οι άνθρωποι σε εμπιστεύονται εκπέμπεται στα μάτια τους ,έτσι αισθάνθηκα σήμερα κατά τις συνομιλίες μου με τους δημότες των περιοχών Αγ. Ελένης ,Κωνσταντινάτου ,Πεπονιάς, Βαμβακούσας, Κουμαριάς ,Αδελφικού, Κουβουκλίου και Κ. Καμήλας.  Τα αγροτικά ζητήματα όπως και τα προβλήματα στον τομέα της απασχόλησης είναι τα θέματα που απασχολούν ιδιαίτερα τους κατοίκους στην  ύπαιθρο. Όλοι μαζί ενωμένοι με το δομημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα της ΝΔ θα τα καταφέρουμε.» 

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.