Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Διαψεύδει τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ η Ν.Ε. Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ για τις στηρίξεις σε υποψηφιότητες στο Ν.Σερρών

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ, όσον αφορά τις στηρίξεις σε δημοτικές παρατάξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών...

Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνονται οι δημοτικές παρατάξεις που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ολόκληρη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και αυτές της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών. Στην ανάρτηση αναφέρεται ότι στο νομό Σερρών ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις εξής δημοτικές παρατάξεις:
-Δήμος Αμφίπολης: Ο Δήμος Αμφίπολης ΜΠΡΟΣΤΑ | Πέτρος Πετρίδης
-Δήμος Βισαλτίας: Βισαλτίας Τόπος | Τιμοθέα Ρακιτζή
-Δήμος Νέας Ζίχνης: Αγωνιστική Κίνηση | Γιώργος Ντώνες
-Δήμος Σερρών: Δύναμη Πολιτών | Αριάδνη Παπαφωτίου
-Δήμος Σιντικής: Νέοι Ορίζοντες για την Σιντική | Όλγα Φυταγκουρίδου.
Της ανακοίνωσης ακολούθησε δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου της Νομαρχιακής επιτροπής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο ουσιαστικά διαψεύδει την προηγούμενη ανάρτηση. Στο δελτίο τύπου αναφέρει τα εξής:
“Σχετικά με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοτικές παρατάξεις στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ δηλώνει με τον πλέον κατηγορηματικο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών δεν στηρίζει καμιά Δημοτική Παράταξη και ούτε έχει υπάρξει κάποια σχετική απόφαση στήριξης κάποιας Δημοτικής Παράταξης σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΣΕΡΡΩΝ”

Πηγή: DiktyoTV.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.