Πολιτικη

Σέρρες, Δέσποινα Ιλανίδου - Βίλλιου: «Στήριξη γυναίκας και οικογένειας»

Δέσποινα Ιλανίδου - Βίλλιου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 
Εκλογική Ενότητα Σερρών#
Η_εμπειρία_μας

🔹 Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής την τετραετία 2003 - 2006.

Η γυναίκα, στην Ελλάδα, υπήρξε πάντοτε ο αφανής αλλά ουσιαστικός πυλώνας στήριξης της οικογένειας. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, παρ’ ότι η θέση της γυναίκας στην κοινωνία έχει, γενικά, βελτιωθεί σημαντικά, τα περιστατικά θυματοποίησης και κακοποίησής της είναι, δυστυχώς, κάθε άλλο παρά σπάνια.

Στη στήριξη αυτών των γυναικών αλλά και όλης της οικογένειας που προκύπτει ως ανάγκη από προσωπικές ή οικογενειακές δυσκολίες, έθεσα τις δυνάμεις μου από την θέση μου ως Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σερρών.

Η δημοτική μέριμνα, στον τομέα αυτό, περιελάμβανε «Το σπίτι της Γυναίκας» και «Το Κέντρο Στήριξης της Οικογένειας», υπηρεσίες στελεχωμένες με επιστημονικό προσωπικό για την αντιμετώπιση περιστατικών βίας εναντίον των γυναικών και διαχείρισης οικογενειακών κρίσεων ενώ παρείχε και δυνατότητα φιλοξενίας σε περιπτώσεις κακοποίησης.

Στη βάση της παραδοχής πως η δύναμη της γυναίκας και της οικογένειας είναι το θεμέλιο μιας δυνατής και υγιούς κοινωνίας, διαβεβαιώνω τους συμπολίτες μου ότι η στήριξή και προστασία τους θα αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα μου.

#ΣΕΡΡ_Α_Σ #DespoinaIlanidouVilliou #Serres

{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C