Πολιτικη

Στέργιος Τζίντζιος: Σερραίος, Σωρραίος και υποψήφιος Ευρωβουλευτής (ΦΩΤΟ)

Pin It

Ο Στέργιος Τζίντζιος κατάγεται από το Νέο Σούλι Σερρών, σπούδασε οικονομικά και διεθνές εμπόριο αλλά εδώ και 16χρόνια ανέλαβε το τιμόνι της επιχείρησης του πατέρα του με αντικείμενο τα θερμουδραυλικά...

Ο 40χρονος επιχειρηματίας που είναι και πατέρας δύο παιδιών αποφάσισε να διεκδικήσει μία έδρα στην ευρωβουλή. Με την οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα  “ Ελλήνων Συνέλευσις” που υπήρξε  ίσως το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της Ελληνικής επικαιρότητας καθώς έγινε ευρέως γνωστός στην εποχή της Ελληνικής Οικονομικής Κρίσης  για ισχυρισμούς σχετικά με πιθανή αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.Τον Ιούνιο του 2018 προφυλακίστηκε με κατηγορίες για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και απάτης κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Σύμφωνα με εισαγγελικά πορίσματα, βασικός στόχος της οργάνωσης του ήταν η εξαπάτηση Ελλήνων πολιτών. Τον Νοέμβριο του 2018 καταδικάστηκε σε φυλάκιση τριών ετών για διάδοση ψευδών ειδήσεων. Η εκδίκαση των υπόλοιπων υποθέσεων συνεχίζεται.

Οι οπαδοί του πάντως συνεχίζουν να τον υποστηρίζουν και σύμφωνα με τον Στέργιο Τζίντζιο είναι θύμα των ΜΜΕ. Διαβάστε τι λέει στα SerraikaNea.gr


THΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ


Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

Αποφάσισα το 2015 να ασχοληθώ ενεργά με την Ελλήνων Συνέλευσις. Έπειτα από μια ενδελεχή τρίμηνη έρευνα που έκανα μέσα από το εθνικό τυπογραφείο καθώς και από αρχεία δικαστηρίων, η οποία κατέληξε στον εισαγγελέα Σερρών, όπου και είδα ο ίδιος τους θεσμούς μου να αρνούνται να γνωμοδοτήσουν επί των εγγράφων και στην ουσία να συναινούν στη συντήρηση όλων αυτών των κοινωνικοοικονομικών – εθνικών προβλημάτων που μαστίζουν την ιερή μας χώρα.


Γιατί κατεβαίνεις υποψήφιος στις ευρωεκλογές;

Διότι θα πρέπει επιτέλους να ασχοληθούν με την πολιτική οι ίδιοι οι πολίτες και όχι τηλεκατευθυνόμενοι κομματάνθρωποι. Οφείλουμε όλοι οι Έλληνες να αγωνιστούμε με ανιδιοτέλεια για να μεταρρυθμίσουμε την κοινωνία μας από τη ρίζα αυτής. Πρέπει επιτέλους να ακουστεί η ελληνική βούληση μέσα στην Ευρωβουλή.


Πώς πιστεύεις πως θα πάει το κόμμα και πως εσυ προσωπικά;

Καταρχήν η Ελλήνων Συνέλευσις δεν είναι κόμμα αλλά ο πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων κι αυτό διότι το κόμμα κομματιάζει-χωρίζει τους πολίτες με ψευτο-ιδεολογίες οι οποίες έχουν αποδείξει ότι απέτυχαν ολοκληρωτικά, ενώ η Ελλήνων Συνέλευσις φέρει όλους τους Έλληνες χωρίς κόμμα-δόγμα-χρώμα (ταξικές διαφορές) με μόνο γνώμονα την ελληνικότητα και την αποκατάσταση όλων των κληρονομικών μας δικαιωμάτων, τόσο υλικών όσο και πνευματικών. Όσο για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η Ελλήνων Συνέλευσις είναι σίγουρα μέσα με ικανό αριθμό βουλευτών ώστε να δημιουργηθεί ελληνική πτέρυγα στην ευρωβουλή. Για εμένα προσωπικά θα σας απαντήσω στις 27/5.


Γιατι να σε ψηφίσει κάποιος ψηφοφόρος;

Όλοι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις, 41 τον αριθμό έως τώρα, έχουμε δεσμευτεί με συμβολαιογραφική πράξη ότι εάν δεν εκτελέσουμε αυτά τα οποία δηλώνουμε, θα παραδώσουμε την έδρα μας και θα είμαστε υπόλογοι στη δικαιοσύνη. Εξάλλου εάν ερευνήσει ο εκάστοτε πολίτης και δη Σερραίος στο διαδίκτυο, θα αντιληφθεί ότι εμείς δεν κάνουμε προεκλογικό αγώνα μα αγώνα ζωής εδώ και τέσσερα χρόνια.


Αν εκλεγείς τι θα κάνεις για την χώρα αλλά και τις Σέρρες;

Στις Σέρρες έχουν ανάγκη έχουν ανάγκη ότι ακριβώς έχει και ολόκληρος ο Ελληνισμός. Οπότε αυτό που δηλώνω είναι: Έλεγχος των ισολογισμών της Ε.Ε. από το 1987 και εδώ, για να μάθουμε όλοι οι Έλληνες τι έχουν γίνει οι εισφορές μας καθώς και ο ΦΠΑ που είναι εξ’ολοκλήρου ένας ευρωπαϊκός φόρος. Τι κέρδη ή ζημίες έχει δημιουργήσει η εταιρεία Ε.Ε. διότι αυτό ακριβώς είναι και εμείς είμαστε συνέταιροι, οπότε πρέπει να γίνει λογιστικός έλεγχος, κάτι που δεν έχει γίνει ή τουλάχιστον δεν έχει γνωστοποιηθεί στους Έλληνες πολίτες έως τώρα. Καταγγελία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο καθώς και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια που θα αφορά την εξαπάτηση της Ε.Ε. από την γενική κυβέρνηση της Ελληνικής Δημοκρατίας διότι έχει προέλθει από μια βουλή η οποία δεν έχει ουδέποτε συσταθεί σε σώμα και δεν υπάρχει νομιμοποίηση των Ελλήνων βουλευτών εφόσον δεν έχουν δημοσιευτεί ποτέ σε ΦΕΚ. Απαίτηση των γερμανικών αποζημιώσεων τις οποίες όχι μόνο δεν τις διεκδίκησε ποτέ κανένας Έλληνας ευρωβουλευτής αλλά αντιθέτως αποποιήθηκαν αυτών.

Αυτά τα 3 είναι ενδεικτικά του συνόλου των προγραμματικών μας δηλώσεων που μπορείτε πολύ εύκολα να διαβάσετε διότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο.


Με τον αρχηγό του κόμματος να μην εμφανίζεται δημόσια πως συντονίζεστε;

Ο εκλεγμένος πρόεδρος του πολιτικού φορέα του έθνους των Ελλήνων ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ μετέχει πάντα στα Δ.Σ. του συμβουλίου των εννέα του πολιτικού φορέα καθώς και της διοίκησης του κεντρικού οργανισμού είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω του διαδικτύου. Εξάλλου η Ελλήνων Συνέλευσις έχει τεράστια δομή με 405 τοπικούς οργανισμούς και 13 περιφερειακές διοικήσεις. Κάθε τοπικός οργανισμός εκτελεί Δ.Σ. τουλάχιστον 2 φορές το μήνα και αποφασίζει πως θα λύσει τα θέματα που έχουν προκύψει στο μεσοδιάστημα. Τα θέματα που άπτονται της κεντρικής διοίκησης αποστέλλονται και υλοποιούνται κάθε μήνα μέσα από την τεράστια δομή διοίκησης της Ελλήνων Συνέλευσις σύνολο περίπου 2500 συζητούνται, επιλύονται και δρομολογούνται για να υλοποιηθούν μηνιαίως. Στην ουσία αυτό είναι η τοπική αυτοδιοίκηση.


Οι καταδίκες του δεν εχουν αποθαρρύνει μέλη του κόμματος;

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ δεν έχει ουδεμία καταδίκη. Αυτό είναι ένα τεράστιο ψέμα που έχουν δομήσει τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και αδίκως έχει συμπαρασύρει ως θέσφατο και άξιους δημοσιογράφους όπως είσαι και εσύ. Σε προσκαλώ λοιπόν Ελένη, να κάνεις ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ ως ορίζει ο κανονισμός δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ για να δώσεις στους πολίτες την αλήθεια . Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ βιώνει μια καθαρή πολιτική ομηρία εδώ και εννέα σχεδόν μήνες, γεγονός που έχει προκαλέσει την αντίδραση των πολιτών ωθώντας τους δημιουργήσουν σε αυτό το διάστημα 62 νέους οργανισμούς.


Τα 600 δις υπάρχουν; και ποτε ο Αρτέμης Σώρρας θα τα διαθέσει για την αποπληρωμή του χρέους;

Αυτή η ερώτηση έχει απαντηθεί δυο φορές από τη ελληνική δικαιοσύνη με τις αποφάσεις 67650/13 και 107376/17. Φυσικά και υπάρχουν και είναι ενταγμένα από το Δεκέμβριο του 2015 και μετά σε 4 κρατικούς προϋπολογισμούς ως πιστωτικά έσοδα ή δάνεια στα έσοδα με τους νόμους 4444, 4352, 4507, 4584 διότι ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ τα έχει καταθέσει ήδη από τον Οκτώβριο του 2012 σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας σύμφωνα με την απόφαση 67650/13. Οπότε και σε αυτό το σημείο θα σε καλέσω Ελένη να κάνεις ένα ρεπορτάζ αντικειμενικό και να αντιληφθείς τόσο εσύ όσο και οι πολίτες την αλήθεια.

Σε αυτές τις ευρωεκλογές όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να ψηφίσουν διότι το σχέδιο των παρανόμως διατελούντων κυβερνητικών καθηκόντων περιλαμβάνει να ψηφίσουν και οι λαθρομετανάστες. Κάθε φορά στις εκλογές το πρόβλημα του

κράτους ήταν τα πολλά εκλογικά κέντρα λόγω κόστους και ανθρωπίνου δυναμικού. Τώρα μόνο στο Δήμο Σερρών περιμένουν να εγκριθούν άλλα 290 νέα εκλογικά τμήματα. ΓΙΑΤΙ;

Έλληνες πολίτες δώστε την δυνατότητα σε ανθρώπους μέσα από την βάση της κοινωνίας που δεν είναι δέσμιοι με οικονομικά – σεξουαλικά σκάνδαλα, ναρκωτικά, ανταλλαγές, πάθη και συμφωνίες, να αγωνιστούν για τα δίκαια του ελληνισμού μέσα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Υποψήφιος ευρωβουλευτής Ν. Σερρών

ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C