Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Σέρρες: Γιώργος Ταΐρης: «Το όραμα του Αλέξανδρου Χρυσάφη κέντρισε το ενδιαφέρον μου» (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

Νέος, άφθαρτος, και με όρεξη για ενασχόληση με τα κοινά, ο Γιώργος Ταΐρης θα δώσει τη δική του μάχη για τη «Συμμαχία Σερραίων» στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές Εκλογές. Τα SerraikaNea.gr μίλησαν μαζί του κι εκείνος μας παραχώρησε μια συνέντευξη όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στους λόγους της συμμετοχής του στο συνδυασμό του Αλέξανδρου Χρυσάφη...

Επιδίωξες να είσαι Υποψήφιος ή σε προσέγγισε ο κ. Χρυσάφης και αν συνέβηκε το δεύτερο τι ήταν αυτό που σε έπεισε για συμμετοχή;

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά υπήρχε πάντα. Η ενεργός συμμετοχή μου έχει να κάνει με το πρόσωπο του Αλέξανδρου Χρυσάφη, ο οποίος κέντρισε το ενδιαφέρον μου με τις απόψεις και το όραμα του για έναν καλύτερο δήμο.

Σε μια εποχή γενικότερης απροθυμίας για συμμετοχή στα «κοινά» τι σε ώθησε για ενασχόληση;

Πιστεύω ότι πρέπει να αφήσουμε την σιγουριά της εύκολης κριτικής από τον καναπέ του σπιτιού μας, και να δούμε τα προβλήματα των δημοτών από κοντά. Νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες θεωρώ ότι μπορούν να βοηθήσουν και να βάλουν και αυτοί ένα λιθαράκι για μια πιο ανθρώπινη πόλη.

Πες μας 3 λόγους ώστε ένας δημότης Σερρών να βάλει σταυρό προτίμησης στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Γιώργο Ταΐρη...


Ασχολούμαι πρώτη φορά με την τοπική αυτοδιοίκηση, είμαι νέος και άφθαρτος, έχω όρεξη για δουλειά, ισχυρή θέληση για προσφορά και ρεαλιστικές ιδέες και απόψεις.

Στην περίπτωση εκλογής σου και επικράτησης του Συνδυασμού, σε ποιο πόστο νομίζεις ότι θα μπορούσες να προσφέρεις;

Με την επικράτηση του συνδυασμού μας, ο επικεφαλής Αλέξανδρος Χρυσάφης έχει την ικανότητα να επιλέξει τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις. Από την μεριά μου απ' όποιο πόστο και αν μου ζητηθεί, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μου.

Έχεις παρακολουθήσει Δημοτικά Συμβούλια; Έχεις εικόνα της κατάστασης των προβλημάτων του Δήμου;

Έχω παρακολουθήσει δημοτικά συμβούλια ώστε να είμαι ενημερωμένος για τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον δήμο. Όποια και να είναι η κατάσταση των προβλημάτων, η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ έχει τη δύναμη να τα επιλύσει με καθαρές ιδέες και χωρίς λαϊκισμούς.

Αν μπορούσες να υλοποιήσεις ένα έργο ποιο θα ήταν αυτό;

Θα προσπαθούσα για την δημιουργία περισσότερων παιδικών χαρών και πάρκων στην πόλη και στα χωριά μας, καθώς και για την ανάπλαση κεντρικών πλατειών.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.