Πολιτικη

Γράφτηκε ιστορία: Εγκρίθηκε στη Βουλή η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ-Τι ψήφισαν οι Σερραίοι

Πλειοψηφία 153 ψήφων εξασφάλισε από την Ολομέλεια το σχέδιο νόμου «κύρωση του πρωτοκόλλου στη Συνθήκη του Βορείου Ατλαντικού για την προσχώρηση της ΠΓΔΜ»...

Στην ονομαστική ψηφοφορία που έγινε, υπέρ του Πρωτοκόλλου τάχθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Έλενα Κουντουρά (με επιστολική ψήφο), Κατερίνα Παπακώστα, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Γιώργος Μαυρωτάς, Σπύρος Δανέλλης, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Παρών» ψήφισε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Απόντες από την ψηφοφορία ήταν οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου, Θ. Παπαθεοδώρου, Ε. Βενιζέλος, Γ. Κασαπίδης, Στ. Παναγούλης που είχαν αποστείλει αρνητική πρόθεση ψήφου. Απών από την ψηφοφορία ήταν και ο Β. Κόκκαλης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Ψήφισαν: 294

Ναι: 153

Όχι: 140

Παρών: 1 (ο Γρηγόρης Ψαριανός)

Από τους Σερραίους, «ΝΑΙ» ψήφισαν ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Μάρκος Μπόλαρης, και η βουλεύτρια Σερρών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αφροδίτη Σταμπουλή.

«ΟΧΙ», ψήφισαν οι βουλευτές Σερρών της Ν.Δ., Κώστας Καραμανλής και Φωτεινή Αραμπατζή, ο βουλευτής Σερρών του ΚΙΝ.ΑΛ., Μιχάλης Τζελέπης, η βουλευτής Σερρών των ΑΝ.ΕΛ., Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, και ο βουλευτής Σερρών της Ένωσης Κεντρώων, Αναστάσιος Μεγαλομύστακας.

Με πληροφορίες από: Gazzetta.gr

{source} {/source}

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C