Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά: Με ενοχλεί η στάση του Πολάκη -Θα φύγουμε από τα υπουργεία μας

Τι είπε για τον Κουφοντίνα...

Αντίθετη με τις παρεμβάσεις Πολάκη στη δικαιοσύνη δήλωση η υφυπουργός Αμυνας Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και ξεκαθάρισε πως θα αποχωρήσουν οι ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση.

«Δεν συμφωνώ με αυτά που είπε ο Πολάκης, με τις παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη. Αυτά γίνονταν και γίνονται δυστυχώς... Η Δικαιοσύνη έχει πολλή δουλειά το καταλαβαίνω, έχει μεγάλες υποθέσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθεί, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν πιο γρήγορα», δήλωσε η υφυπουργός στο ραδιόφωνο FocusFM.

 

«Με ενοχλεί η στάση του κ. Πολάκη, όπως με ενοχλούν και όλα αυτά που λέει στις τηλεοράσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης. Αυτά δεν είναι παρεμβάσεις; Κάθε Πολάκης και κάθε Κόλλια έχουν την άποψή τους και την εκφράζουν, δεν εκφράζουν όμως όλο το φάσμα της πολιτικής», πρόσθεσε.

«Καλώς ή κακώς ο Κουφοντίνας αξιοποιεί ένα νόμο του κράτους, για μένα κακώς. Προφανώς και είναι προκλητικό» δήλωσε η υφυπουργός Αμυνας, μετά τις απίστευτες εικόνες του τρομοκράτη να κάνει βόλτες στο κέντρο της Αθήνας, επωφελούμενος άδειας από τις φυλακές.

Θα φύγουμε από τα υπουργεία μας
«Η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν είναι συμφωνία, αν δεν κυρωθεί από το Κοινοβούλιο. Έγινε προσπάθεια για να αλλάξει γνώμη ο κ. Παπαχριστόπουλος, αλλά δεν αλλάζει. Τουλάχιστον δεσμεύτηκε να παραδώσει την έδρα του. Οι υπόλοιποι έχουμε πει τι θα κάνουμε.

Όταν και αν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα φύγουμε από τα υπουργεία μας. Δεν φύγαμε ακόμη, για να πιάσουμε τον Μανιαδάκη και τον κάθε Μανιαδάκη, που έκανε κακό στη χώρα μας», είπε η κυρία Κόλλια-Τσαρουχά, επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του Πάνου Καμμένου ότι οι ΑΝΕΛ θα αποσύρουν τους υπουργούς από την κυβέρνηση όταν έρθει στην βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

 

 «Εγώ προσωπικά δεν ήθελα να φύγω από το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και το είχα πει. Δεν ζήτησα να πάω αλλού. Ασπάστηκα τη γνώμη του πρωθυπουργού», κατέληξε η υφυπουργός Αμυνας, η οποία θα είναι υποψήφια στην Θεσσαλονίκη με τους ΑΝΕΛ, στις προσεχείς εκλογές.

Πηγή: iefimerida.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.