Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Ο Δήμαρχος Σιντικής, Φώτιος Δομουχτσίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου αύριο Τρίτη 03 Αυγούστου 2021 στις 12.00 το μεσημέρι για το θέμα της λειτουργίας λατομείου στην περιοχή του Λαϊλιά.

Add a comment

Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης σήμερα, Δευτέρα 2 Αυγούστου στις 19:00 θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου στο κανάλι του Δήμου στο youtube.

Add a comment

Ο ΣΚΑΪ αποκαλύπτει κυβερνητικό σχέδιο για υποχρεωτικά εργαστηριακά τεστ, ράπιντ και μοριακά, για τους ανεμβολίαστους στους χώρους εργασίας, τόσο στον δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα!

Add a comment

Ελεύθερη είναι η διέλευση στα διόδια Λαγκαδά για τα οχήματα που κατευθύνονται είτε από/προς Σέρρες-Θεσσαλονίκη είτε από/προς Λαγκαδά –Θεσσαλονίκη. Τα διόδια άνοιξαν για να κλείσουν σε 10 ημέρες!!!

Add a comment

Με αφορμή την κύρωση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Δανειακής Σύμβασης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελλάδας (Ταμείο Ανάκαμψης), ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Λευτέρης Αβραμάκης, δήλωσε:

Add a comment

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 661

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.