Πολιτικη

 «Από τις κυρώσεις – «χάδι» επί ΣΥΡΙΖΑ σε φυλάκιση έως 5 ετών και πρόστιμο άνω των 600.000 ευρώ σ’ αυτούς, που εξαπατούν με τα παράνομα «βαφτίσια»

Για τις δυσμενείς εξελίξεις στην οικονομία τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο μίλησε ο Βουλευτής Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λευτέρης Αβραμάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Μίνα Αφεντούλη και στον Flash 99,4

Ο Δήμαρχος Βισαλτίας και Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Βισαλτίας Αθανάσιος Μασλαρινός απαντά με ανοιχτή επιστολή στους επικριτές του για την διαχείριση των οικονομικών στην Δημοτική Επιχείριση Υδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου. Σε αυτή τονίζει χαρακτηριστικά:  «Αντιπολίτευση δεν γίνεται από τον καναπέ με αναλήθειες»

Η Δημοτική κίνηση «Διάβαση Πεζών» που εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο Σερρών, από τον επικεφαλή της κ. Αντώνη Γεωργούλα, εξέδωσε ανακοίνωση, σχετικά με  θέμα της παραχώρησης έκτασης από το Αθλητικό Πάρκο Ομόνοιας στον ΜΓΣ Πανσερραϊκός και τη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη 27/5.

Σαν σήμερα, πριν από 41 χρόνια, στις 28 Μαΐου 1979, υπογράφηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η Συνθήκη Προσχώρησης της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ. Επρόκειτο για ένα κορυφαίο επίτευγμα της μεταπολεμικής Ελλάδας κι έναν προσωπικό θρίαμβο του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 377

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.