Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Πολιτικη

Μπορεί εμείς εδώ στις Σέρρες να γκρινιάζουμε και να μεμψιμοιρούμε με την διαχείριση της υγειονομικής κρίσης από τους τοπικούς μας άρχοντες, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Χαρδαλιάς (σ.σ. που έχει χαρακτηριστεί από την κοινή γνώμη ως ο «κακός» και «αυστηρός»),

Το βίντεο που θα δείτε, μας το έστειλε αναγνώστης (τον οποίον κι ευχαριστούμε θερμά), προσθέτοντας ότι το ελικόπτερο μάλλον προσγειώθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο:

Αμέσως μετά τη σύσκεψη ο Υφυπουργός προέβη σε δηλώσεις τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή δεν θα επιβληθεί lockdown αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων .

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, στις Σέρρες. Τον Υφυπουργό συνόδευε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας.

Έκτακτη σύσκεψη για την έξαρση της πανδημίας του κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών αυτή την ώρα με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά στην έδρα της Αντιπεριφέρειας, στο Διοικητήριο Σερρών.

Ο κ. Καραμανλής αφιέρωσε το μεγαλύτερο μέρος της ομιλίας του στις αστικές συγκοινωνίες, γιατί όπως τόνισε αυτές τις μέρες ακούστηκαν και σε αυτή την αίθουσα ορισμένα απίθανα πράγματα.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 468

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.