Πολιτικη

«Θα παρουσιάσετε το σήμα και στον Ζόραν Ζάεφ τον οποίο θα συναντήσετε σε λίγο;» ρώτησαν οι δημοσιογράφοι τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον τελευταίο να απαντά ότι «έχει ήδη παρουσιαστεί».

«Η Τουρκία και οι ΗΠΑ προφανώς βρίσκονται σε φάση διαπραγμάτευσης εδώ και ένα χρόνο.

Δυστυχώς, ο Πρόεδρος Τράμπ φαίνεται να υιοθετεί τη ρητορική Ερντογάν στο προσφυγικό - μεταναστευτικό.»

Την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου  2019, στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του γραφείου θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση της ΝΟ.Δ.Ε..

Σε μία περίοδο που η αποκομιδή των απορριμμάτων έχει γίνει ζητούμενο, ειδικά σε περιφερειακούς δήμους, στον Δήμο Βισαλτίας, η αντιπολίτευση

Ο βουλευτής και επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, έχει τραβήξει πάνω του υπέρ του δέοντος τα φώτα της δημοσιότητας, με την δήλωση την οποία έκανε προ εβδομάδος εντός του κοινοβουλίου, περί της ανάγκης... ποινικοποίησης της κατανάλωσης χοιρινού κρέατος από τους Έλληνες πολίτες προκειμένου να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες

Πέρασαν 46 χρόνια από την ηρωική εξέγερση των φοιτητών του Πολυτεχνείου, και όμως τα οράματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου είναι εδώ. «Ψωμί – παιδεία – ελευθερία», «Έξω οι βάσεις, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ» ανταποκρίνονται απόλυτα στη σημερινή φάση και μπορούν να αποτελούν τους άξονες του κινήματος αντίστασης που πρέπει να δυναμώσει.

Τάσος Χατζηβασιλείου προς ΣΥΡΙΖΑ : " Η προστασία της ελευθερίας και η εμπέδωση αισθήματος ασφαλείας δεν είναι δεξιά ή αριστερή επιλογή. Αποτελεί θεμέλιο της Δημοκρατίας".

“Προυπολογισμό χωρίς  αποτύπωμα προγραμματισμού, αναπτυξιακού οράματος και πρόθεσης διεκδίκησης” χαρακτήρισε τον Προυπολογισμό του 2020 η επικεφαλής της “ΔΥΝΑΜΗΣ Σερραίων” Αριάδνη Παπαφωτίου, επισημαίνοντας επιπλέον πως  “Αναδεικνύει σοβαρό έλλειμμα ετοιμότητας του Δημάρχου και της παράταξής του, αφού δεν προβλέπει ίχνος των προεκλογικών τους δεσμεύσεων”.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 273

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.

Ο Καιρός

Cloudy

3°C

Σέρρες

Cloudy

Humidity: 54%

Wind: 19.31 km/h

  • 04 Jan 2019

    Snow Showers 3°C 1°C

  • 05 Jan 2019

    Mostly Cloudy 2°C -4°C