Το κλείσιμο της πρώτης εβδομάδας, και ειδικότερα η Παρασκευή επιφύλασσε χαμηλές τηλεθεάσεις για το “Πρωινό” του ΑΝΤ1. Η αλήθεια είναι ότι ολόκληρη η προηγούμενη εβδομάδα που έκανε πρεμιέρα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα δεν ευνοήθηκε από τα νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγουν συμπεράσματα… Αφού σήμερα μπαίνει άλλος ένας νέος παίκτης στην αρένα, η Φαίη Σκορδά με τον ΣΚΑΙ που επιχειρεί πρώτη φορά να εντάξει στο πρόγραμμα του ψυχαγωγικό πρωινό. Κατά συνέπεια η πίτα θα μοιραστεί σε περισσότερα κομμάτια, μιας και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν πληθύνει επικίνδυνα. Και να σκεφτεί κανείς, ότι αναμένεται ένα ακόμη πρωινό, αυτό της ΕΡΤ με Φώτη Σεργουλόπουλο, που επίσης θα διεκδικήσει από την ίδια πίτα κάποια ποσοστά. Με λίγα λόγια θα γίνει σφαγή στη συγκεκριμένη ζώνη!

Την ίδια ώρα η διάσπαση του “Πρωινού” σε δυο κομμάτια, όπου αυτό που μένει στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα σε πιο ενημερωτική τροχιά και το άλλο με τη Φαίη Σκορδά στο ΣΚΑΙ με καθαρά ψυχαγωγικό προφίλ, αναμένεται να συγκρουστούν για το ποιος θα επικρατήσει ή πιο σωστά για το ποιος από τους δυο θα προπορευθεί… Αφου στη συνείδηση της τηλεοπτικής κοινής γνώμης, βοηθούντων και των σχετικών εκπομπών έχει δημιουργηθεί μια συνθήκη που τους θέλει σε σύγκρουση και σε κόντρα! Όσο αυτοί βέβαια είναι σε αυτή την κατάσταση, που την ενισχύουν και τα media… Στο MEGA και στον ALPHA, Δανάη Μπάρκα και Κατερίνα Καινούργιου, σαρώνουν!

Είναι λοιπόν σαν να υπάρχουν δυο ταχύτητες στη φετινή πρωινή ζώνη… Όλοι οι άλλοι, και μόνοι τους Λιάγκας – Σκορδά για ποιος θα νικήσει στον μεταξύ τους ανταγωνισμό! Αναμφίβολα είναι μαραθώνιος και θα έχει πολλά επεισόδια αυτή η κόντρα!

πηγή: https://www.enimerosi24.gr/261112/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%ce%b9-%ce%bb%ce%b9%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%82-%ce%ae-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%b4%ce%ac/