Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Φίλιππος Κούρκουλος, ο οποίος μαζί με την μητέρα του, Μαριάννα Λάτση βρέθηκαν στα Μενάνδρεια 2022, στο ετήσιο Φεστιβάλ του Δήμου Κηφισιάς.

Ο 24χρονος γιος του Νίκου Κούρκουλου, Φίλιππος, συνόδευσε τη μητέρα του Μαριάννα Λάτση στην παράσταση «Γυάλινος Κόσμος».

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης Γυάλινος Κόσμος, η Μαριάννα Λάτση και ο Φίλιππος Κούρκουλος βρέθηκαν επί σκηνής προκειμένου να απονείμουν το θεατρικό βραβείο «Νίκος Κούρκουλος» στην Κάτια Δανδουλάκη.

Φανερά συγκινημένη η Μαριάννα Λάτση παρέδωσε το βραβείο στην πετυχημένη ηθοποιό, η οποία με τη σειρά της ευχαρίστησε την ίδια για την παρουσία της, αλλά και το κοινό που βρέθηκε δίπλα της σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την καριέρα της.

«Την Μαριάννα την νιώθω σαν οικογένεια και τώρα που έβλεπα τον Φίλιππο νόμιζα ότι έβλεπα τον Νίκο. Του μοιάζεις τόσο πολύ, αγάπη μου! Του μοιάζεις τόσο πολύ! Ταράχτηκα δηλαδή που τον είδα… Δεν τον είχα δει από μωρό τον Φίλιππο» συμπλήρωσε η Κάτια Δανδουλάκη. «Είσαι ίδιος νομίζω και πραγματικά αυτό με συγκίνησε πολύ».

Δες σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το Zappit:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μικρότερος γιος του Νίκου Κούρκουλου έχει κληρονομήσει τη γοητεία του πατέρα του ενώ όσο μεγαλώνει του μοιάζει όλο και περισσότερο. Ο ίδιος, προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα οποία ήταν στραμμένα στην οικογένειά του ήδη πριν και από τη γέννησή του.

Πηγή: enimerotiko.gr