Ο 59χρονος άνδρας που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο και έπεσε αυτοκίνητο πάνω στο όχημά του, πήγαινε με τη γυναίκα του σε γάμο.

Συγκεκριμένα, σε θρήνο μετατράπηκε η χαρά για την οικογένεια του 59χρονου, που σκοτώθηκε την Πρωτομαγιά, στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με συγγενή της οικογένειας, που μίλησε στο protothema.gr, ο άτυχος άντρας και η γυναίκα του πήγαιναν στον Αλμυρό, προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο οικογενειακού τους φίλου.

Ο 59χρονος άνδρας είχε φρικτό και ακαριαίο θάνατο

Όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζει ο συγγενής «ήταν φρικτός ο θάνατος του Κώστα. Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο τηλέφωνο με έναν φίλο της οικογενείας και τότε έγινε το κακό. Σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, η οποία ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν της είπαμε από την αρχή ότι ο Κώστας πέθανε γιατί ήταν σοκαρισμένη. Όταν έφτασαν οι δικοί μας άνθρωποι στο σημείο, βρήκαν τη σύζυγό του να ουρλιάζει από το σοκ που είχε υποστεί και τον Κώστα νεκρό. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος».

Και συμπληρώνει «ταξίδεψαν από την Αθήνα για να πάνε σε ένα γάμο και επειδή δεν ήξεραν τους δρόμους, σταμάτησε ο Κώστας δεξιά στη ΛΕΑ, για να μιλήσει στο τηλέφωνο, ώστε να τον κατευθύνουν να φτάσει στο γάμο, αλλά δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ».

Στο μεταξύ, ένα σοκαριστικό βίντεο καταγράφει τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος και έρχεται στο φως της δημοσιότητας από το LamiaReport.

Ο 59χρονος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του, όταν έπεσε πάνω του όχημα, που ακολουθούσε, με μεγάλη ταχύτητα.

Σε γάμο πήγαινε ο 59χρονος άνδρας που σκοτώθηκε στη ΛΕΑ