Η θριαμβευτική μέχρι τώρα πορεία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ στο EUROBASKET 2022 (αήττητη στην Α’ φάση)  και κυρίως οι εμφανίσεις της, έχουν δημιουργήσει τις προσδοκίες για κάτι πολύ μεγάλο σε όλη την χώρα.

Αυτό ωθεί τους Πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταφέρουν  το κλίμα που επικρατεί στους πιστούς φίλους της Εθνικής ομάδας, τους «ΠΕΛΑΡΓΟΥΣ», που την ακολουθούν από το 2005, σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτών από την εξέδρα, κάνοντάς τους … «περιζήτητους»!

Χθες Παρασκευή, ήταν η σειρά του STAR channel και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ», να μεταδώσει τον ενθουσιασμό των φίλων της επίσημης αγαπημένης, που έχουν βάλει πλώρη για το Βερολίνο, όπου αύριο Κυριακή, η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία (ώρα 21.45) στους 16, σε αγώνα νοκ άουτ.

Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, καθώς πολλοί  προεξοφλούν την συμμετοχή στους τελικούς του EUROBASKET 2022.

Προς το παρόν οι «ΠΕΛΑΡΓΟΙ» απολαμβάνουν την διαδρομή και το θέαμα που τους προσφέρουν οι Αντετοκούνμπο και τ’ άλλα παιδιά, με την κρυφή ελπίδα πως την άλλη Κυριακή (18/9) η «κούπα» θα σηκωθεί από Ελληνικά χέρια!