Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Γιατί να προτιμήσω τη Media Strom?? (ΦΩΤΟ)

Στις μέρες μας, με όλον αυτό τον καταιγισμό των διαφημιστικών μηνυμάτων είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστεί το καταναλωτικό κοινό από εκπτωτικά προγράμματα και εύκολες λύσεις που απομακρύνουν την αγοραστική απόφαση από αυτό που συνήθως αποκαλούμε αγορά ‘’value for money’’, (αντιστοίχιση τιμής/ποιότητας)...

Το παρακάτω κείμενο σκοπό έχει να γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα την εταιρεία της MEDIA STROM αλλά και τους βασικούς λόγους για τους οποίους θα πρέπει να προτιμήσουμε τα προιόντα της ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές που δίνονται από διάφορες εταιρείες στρωμάτων που δρουν επιχειρηματικά στον ελληνικό χώρο.

1.ΙΣΤΟΡΙΑ

• Η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται το 1967, με όραμα να προσφέρουμε προϊόντα ύπνου που θα βελτίωναν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται. Με μια σειρά από καινοτομίες, όπως το πρώτο ορθοπεδικό στρώμα στην Ελλάδα, θέτουμε διαρκώς νέα δεδομένα στον κλάδο του ύπνου. Σήμερα, νιώθουμε υπερήφανοι που πάνω από 3 γενιές Ελλήνων, ξυπνάνε με χαμόγελο πάνω σε ένα στρώμα Media Strom.
• Εδώ και 50 χρόνια, βασισμένοι στη διαρκή έρευνα και εξέλιξη, οδηγούμε τις εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη δημιουργία καινοτόμων στρωμάτων και προϊόντων ύπνου, με απαράμιλλης ποιότητας υλικά.
• Με περισσότερους από 3.000.000 ανθρώπους να απολαμβάνουν καθημερινά υψηλή ποιότητα ύπνου και με στόχο να ικανοποιούμε ακόμα καλύτερα τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιουργούμε νέα πρωτοποριακά προϊόντα ανώτερης ποιότητας και μοντέρνας σχεδίασης και  αισθητικής.
• Με ένα δίκτυο 115 καταστημάτων στην Ελλάδα, το οποίο διαρκώς αναπτύσσεται, είμαστε πάντα δίπλα σας, σε όλες τις ξεχωριστές στιγμές της ζωής σας. Με την υποστήριξη των εξειδικευμένων συμβούλων προϊόντων ύπνου, θα βρείτε το προϊόν που ταιριάζει στη δική σας ζωή, το δικό σας κορμί, τις δικές σας αγάπες, τα δικά σας όνειρα.
• Είμαστε μια 100% Ελληνική εταιρεία που συνδυάζει σήμερα τον ενθουσιασμό και το μεράκι των πρώτων χρόνων, με την εμπειρία και «σοφία» των 50 επιτυχημένων ετών, ώστε να συνεχίζουμε δυναμικά την αποστολή μας και να σας προσφέρουμε απαράμιλλη
ποιότητα ύπνου. Με άλλα λόγια…Εμείς ξαγρυπνούμε, για να κοιμάστε εσείς καλύτερα!

2.ΓΙΑΤΙ MEDIA STROM?

 • Είμαστε 100% ελληνική εταιρεία με πάνω από μισό αιώνα τεχνογνωσίας και αγάπης για τον ύπνο σας. Είμαστε δίπλα σας σε όλη την Ελλάδα με πάνω από 100 σημεία λιανικής πώλησης και ένα δίκτυο εκατοντάδων συνεργατών φροντίζοντας τις ανάγκες σας
 • Προιόντα: Διαθέτουμε την μεγαλύτερη γκάμα επιλογών σε στρώματα, κρεβάτια, μαξιλάρια και προϊόντα ύπνου για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας για ξεκούραση και χαλάρωση.
 • Ασφάλεια και Υγιεινή: Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα και οικολογικά υλικά και Α ύλες, ακολουθούμε διεθνείς κανόνες υγιεινής και ελέγχους ποιότητας εξασφαλίζοντας έτσι υγιεινή και καθαριότητα στο τελικό προϊόν που θα σας παραδώσουμε.
 • Πάντα δίπλα σας: Είμαστε ταγμένοι στο να σας διασφαλίσουμε ένα ποιοτικό ύπνο βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωή σας .
 • Τεχνολογία και καινοτομία: Δημιουργήσαμε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής, από τα τελειότερα στον κόσμο, με πρωτοποριακό μηχανολογικό εξοπλισμό και το μοναδικό στην Ελλάδα R&D εργαστήριο  διασφαλίζοντας έτσι, ότι θα σας παραδώσουμε καινοτόμα, ποιοτικά και ανθεκτικά προϊόντα.

3.ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΣ

 • 2007: Europe’s 500: Βρισκόμαστε στην 266η θέση ανάμεσα στις 500 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες της Ευρώπης, βάσει πωλήσεων και ανθρώπινου δυναμικού
 • 01/2010: Strongest Companies in Greece: Η εταιρία μας εντάχθηκε στις “Strongest Companies in Greece” της ICAP Group, ως μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών και επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική της ικανότητα είναι πραγματικά υψηλή.
 • 02/2010: SuperBrands: Βραβευτήκαμε ως μια μάρκα που στην αντίληψη του κοινού έχει ταυτιστεί με την κορυφαία ποιότητα, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα, συνέπεια και ηγεσία στον κλάδο της.
 • 03/2010: Franchise Award: Μας απονεμήθηκε το Best Concept Redesign Award, για τον μοναδικό σχεδιασμό του δικτύου των καταστημάτων μας
 • 01/2011: Franchise Award: Μας απονεμήθηκε το Best Marketing Campaign Award, για την εντυπωσιακή διαφημιστική μας καμπάνια.
 • 02/2011: Best Workplace: Βραβείο για το εργασιακό περιβάλλον. Στη Media Strom πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας. Οι εργαζόμενοι αποτελούν την κινητήριο δύναμη μας. Για το λόγο αυτό τους στηρίζουμε, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και εκείνοι μας επιβραβεύουν!
 • 11/2015: Ermis Awards: Στα Ermis awards η παρουσία της Media Strom ήταν αξιοσημείωτη με 2 συμμετοχές και ισάριθμες βραβεύσεις. Πιο συγκεκριμένα η The Newton’s Laboratory, η διαφημιστική εταιρία η οποία επιμελήθηκε της δημιουργίας της ραδιοφωνικής μας καμπάνιας για το 2015, βραβεύτηκε με ένα Ασημένιο και ένα Χάλκινο Ermis Award για την ραδιοφωνική μας καμπάνια !
 • 7/2016: Bite Awards: Πάντα πρωτοπόροι και καινοτόμοι, φροντίζουμε να εφαρμόζουμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία της τεχνολογίας, με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πελατών όσο και των συνεργατών μας. Για το λόγο αυτό ενσωματώσαμε το μηχανογραφικό πρόγραμμα Microsoft Dynamics AX, για το οποίο και λάβαμε το χάλκινο βραβείο στην κορυφαία διοργάνωση τεχνολογίας, Business – IT Excellence Awards.

3.ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Έπειτα από την επιτυχημένη διενέργεια επιτόπιων επιθεωρήσεων, απονεμήθηκαν στη Media Strom, 2 Πιστοποιητικά και 2 Βεβαιώσεις Συμμόρφωσης από διαπιστευμένους φορείς, τρία από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Ελέγχων και Πιστοποιήσεων, Eurocert, και το 4ο από το φορέα πιστοποίησης Swiss Approval Technische Bewertung. 


H MEDIA STROM, νούμερο 1 εταιρεία στρωμάτων και προϊόντων ύπνου στην Ελλάδα, είναι η μοναδική ελληνική επιχείρηση που διακρίθηκε με την σημαντική διεθνή πιστοποίηση STANDARD 100 by OEKO-TEX® Product Class II για τα στρώματά της, από την Oeko-Tex Association, επιβεβαιώνοντας την ποιοτική υπεροχή τους.

1) Πιστοποιητικό – OEKO-TEX Standard 100 «Διεθνής πιστοποίηση στρωμάτων, για απουσία επιβλαβών για την υγεία υλικών και ουσιών»
Μάθετε περισσότερα για την μοναδική Ελληνική εταιρία που διαθέτει πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για ολόκληρο το στρώμα, στο προφίλ μας, στο site του επίσημου φορέα της Oeko-Tex.
Για να δείτε το προφίλ μας, κάντε κλικ ΕΔΩ

2) Πιστοποιητικό – ISO 9001:2008 «Εφαρμογή του Συστήματος Διαχ/σης Ποιότητας»

3) Πιστοποιητικό – OHSAS 18001:2007 “Εφαρμογή του Συστήματος Διαχ/σης της Υγείας & της Ασφάλειας της Εργασίας”

4) Βεβαίωση Συμμόρφωσης – EN 1957:2012 Ver 2 «Μέθοδοι Δοκιμής για τον προσδιορισμό λειτουργικών χαρακ/κών και κριτήρια αξιολόγησης»

5) Βεβαίωση Συμμόρφωσης – ISO 14698-1 & 2:2003 & Οδηγία 2000/54/EC– ISO 14698-1 & 2:2003 & Οδηγία 2000/54/EC

6) Πολιτική Διαχείρισης παραπόνων στο πλαίσιο του ISO 10002

4.ΤΕΣΤ 10ΕΤΟΥΣ ΑΝΤΟΧΗΣ

Η ΜΕDIA STROM είναι η μοναδική εταιρεία που διαθέτει μονάδα ελέγχου της αντοχής και απόδοσης  στρωμάτων . Αυτό σημαίνει ότι είναι η μόνη εταιρεία στον ελληνικό χώρο που μπορεί να πιστοποιήσει για οποιοδήποτε στρώμα(ακόμη και άλλων εταιρειών) ότι πληροί τις συγκεκριμένες προδιαγραφές απόδοσης και αντοχής για το διάστημα των 10 ετών. Όπως είναι φυσικό, όλα τα μοντέλα στρωμάτων της MEDIA STROM διαθέτουν την πιστοποίηση αυτή.

MEDIA STROM: KOIMAΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕDIA STROM ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 105 ΚΑΙ ΣΤΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 23210-21444

WEB: WWW.MEDIASTROM.COM

Facebook: https://www.facebook.com/Media-Strom-Σερρών-1498887673697064

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.