Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες, Κρι Κρι: Αγάπη για το Περιβάλλον και στήριξη στην πράξη για τη Λίμνη Κερκίνη

Ως γνωστόν η εταιρία έχει δεσμευτεί με ένα 4ετές πρόγραμμα στήριξης της περιοχής της λίμνης Κερκίνης, σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης της λίμνης. Η στήριξη περιλαμβάνει:


-Περιφράξεις για την υποστήριξη των αποικιών των πουλιών στο παραποτάμιο δάσος της Λίμνης Κερκίνης

-Δενδροφυτεύσεις στην περιοχή με τη συμβολή των εργαζομένων της Κρι Κρι

 

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2019 και βρίσκεται σε εξέλιξη με συνεχείς δράσεις στην περιοχή της Λίμνης Κερκίνης και της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα, η οποία παρέχει την πρώτη ύλη για τα προϊόντα Κρι Κρι, προσφέροντας μοναδικό φυσικό πλούτο και πλούσιες σε βιταμίνες τροφές. Ήδη έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή περιφράξεων για την υποστήριξη των αποικιών των πουλιών στο παραποτάμιο δάσος της Λίμνης Κερκίνης, μία περιοχή που φιλοξενεί περισσότερα από 300 είδη πουλιών. Στόχος του προγράμματος είναι η προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας και η ανάδειξη του απαράμιλλου κάλους και του ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

 

Τον Φεβρουάριο του 2020 έγινε και η πρώτη δενδροφύτευση από εθελοντές εργαζόμενους της εταιρίας.Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρι Κρι, Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί μία από τις βασικές αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η Κρι Κρι όλα αυτά τα χρόνια. Μέλημά της εταιρείας ήταν και είναι να λειτουργεί πάντα  με κοινωνική ευαισθησία. Δεσμευόμαστε ότι θα πραγματοποιήσουμε και άλλες αντίστοιχες δράσεις στο άμεσο μέλλον, έχοντας πάντα τη στήριξη των εργαζομένων μας».

Ακολουθήστε τα SerraikaNea.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.