Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Αυτές είναι οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να πάτε στα Ελαστικά Νικηφόρος

Η μετάβαση σε βουλκανιζατέρ επιτρέπεται, γιατί το βουλκανιζατέρ είναι κατάστημα πρώτης ανάγκης! Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα λειτουργικό και ασφαλές αυτοκίνητο!

Ακολουθήστε τις οδηγίες για να έρθετε στο κατάστημά μας !!!!🚗🚕🚗


Τα Ελαστικά Νικηφόρος Ευάγγελος ιδρύθηκαν το 1990 από τον Νικηφόρο Ευάγγελο με έδρα στην Σέρρες, στην οδό Παλαιολόγου 17. Ειδικεύονται στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων αυτοκινήτου - φορτηγών και στην εμπορία και αντικατάσταση ελαστικών μοτοσικλετών.

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ / ΖΑΝΤΩΝ
Tο κατάστημά μας διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την επισκευή παντός τύπου ελαστικών και ζαντών αλλά και ειδικό μηχάνημα για την επισκευή run on flat ελαστικών.

H επισκευή ελαστικών γίνεται άμεσα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Επίσης επισκευάζουμε το ελαστικό σα οπουδήποτε μας χρειαστείτε προμηθεύοντας σας ρεζέρβα η' καινούριο ελαστικό.

Όσον αφορά τα γεωργικά μηχανήματα (trakter ) επισκευάζονται σε οποιοδήποτε χώρο βρίσκονται όπως και τα χωματουργικά και τα αλλά οχήματα.

Επίσης υπάρχει ειδικό μηχάνημα για την επισκευή ζαντών.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ
Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την ευθυγράμμιση των ελλαστικών σας. 
Η σωστή ευθυγράμμιση είναι σημαντική για τη βέλτιστη απόδοση και τη μέγιστη διάρκεια ζωής του ελαστικού. 
Η κακή ευθυγράμμιση είτε μπροστά, είτε πίσω, η μη σωστή λειτουργία των φρένων ή των αναρτήσεων, οι στραβοί τροχοί και φθαρμένοι τριβικοί δακτύλιοι και πολλά άλλα μηχανικά προβλήματα μπορούν να προκαλέσουν ανομοιόμορφη φθορά και ταχύτερη φθορά του πέλματος. Κάθε μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να διορθωθεί άμεσα από τον έμπορο ελαστικών Toyo της περιοχής σας.

Τα οχήματα των εμπροσθοκίνητων αυτοκινήτων με ανεξάρτητο οπίσθιο σύστημα ανάρτησης απαιτούν ειδική προσοχή και θα πρέπει να ελέγχονται τακτικά.

Ένα απότομο τράνταγμα, όπως η πρόσκρουση σε λακκούβα, μπορεί να χαλάσει την ευθυγράμμιση του οχήματός σας. Μια τέτοια πρόσκρουση μπορεί, επίσης, να στραβώσει τη ζάντα, προκαλώντας απώλεια της πίεσης του αέρα και να βλάψει τα ελαστικά σας με ελάχιστα έως καθόλου ορατά σημάδια.

ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ
Ζυγοσταθμίσεις παντός τύπου (επιβατικών, 4χ4, ελαφρών φορτηγών, φορτηγών, μοτοσυκλέτας) ελαστικών με ηλεκτρονικά μηχανήματα.

Διαθέτουμε επίσης φορητή ζυγοστάθμιση έτσι ώστε να γίνεται επάνω στο αμάξι ως έχει(μόνο για μεγάλα οχήματα)

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ / ΖΑΝΤΩΝ
Για την αγορά και την καταλληλόλητα της μάρκας και τύπου ελαστικών μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε να αποφασίσετε, λέγοντάς μας τη χρήση του αυτοκίνητου σας έτσι ώστε να έχετε το σωστό ελαστικό για εσάς.

Η τοποθέτηση των ελαστικών γίνεται με σωστό service όπως αλλαγή βαλβίδων, ξύσιμο ζάντας, ζυγοστάθμιση και ότι άλλο χρειαστεί.

ΠΙΕΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
Η πίεση είναι πολύ σημαντική για την διάρκεια ζωής των ελαστικών σας.

Το ποσό των bar που είναι αρκετό για το ελαστικό σας αλλάζει με βάση τον κατασκευαστή αυτοκινήτου.

Έτσι μπορείτε να το δείτε στο καπάκι της βενζίνης, στην πόρτα του οδηγού ή στο βιβλίο αυτοκινήτου.

Μια φόρα το μηνά είναι απαραίτητη η μέτρηση της πίεσης στα ελαστικά και ειδικά πριν από κάθε ταξίδι σας έτσι ώστε να ελεγχθεί και η ρεζέρβα του οχήματος σας για να είστε ασφαλής.

ΑΖΩΤΟ
Το άζωτο είναι χημικό στοιχείο που ανήκει στα αμέταλλα, έχει σύμβολο το Ν και ατομικό αριθμό 7. Στη συνηθισμένη στοιχειακή του μορφή και κάτω από Κανονικές Συνθήκες είναι διατομικό αέριο, άχρωμο, άοσμο, άγευστο και σχετικά αδρανές. Η λέξη άζωτο προέρχεται ετυμολογικά από τις λέξεις «α-» (στερητικό) και «ζωή». Έχει την έννοια ότι δεν υποστηρίζει τη ζωή, όπως το οξυγόνο.
Το άζωτο είναι η αντικατάσταση του αέρα για την πίεση των ελαστικών.
Σύμφωνα με το όποιο έχετε:

Καλύτερο κράτημα
Το άζωτο διατηρεί την πίεση του ελαστικού αμετάβλητη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αποφεύγεται η πρόσθετη φθορά τους.

Λιγότερη φθορά ελαστικών
Οι κατασκευαστές ελαστικών συνιστούν συγκεκριμένη πίεση για κάθε τύπο ελαστικού. Όταν η πίεση αυτή μειωθεί τότε αυξάνεται η φθορά του πέλματος. Το άζωτο διατηρεί την πίεση αμετάβλητη για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε αποφεύγεται η πρόσθετη φθορά.

Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου
Η μειωμένη πίεση των ελαστικών αυξάνει την κατανάλωση καυσίμου. Η φυσιολογική απώλεια πίεσης των ελαστικών μειώνεται έως και έξι φορές με τη χρήση του πεπιεσμένου αζώτου σε σχέση με τον πεπιεσμένο αέρα.

Τεχνολογία αγώνων formula 1
Μερικά χρόνια πριν, το άζωτο χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά σε ελαστικά αγώνων ταχύτητας και ελαστικά αεροσκαφών. Η πρόοδος της τεχνολογίας βοήθησε να γίνει διαθέσιμο στο ευρύ κοινό με εξαιρετικά χαμηλό κόστος για τον τελικό καταναλωτή.

Λιγότερη οξείδωση στη ζάντα
Το άζωτο είναι πιο ξηρό από τον ατμοσφαιρικό αέρα και έτσι η μειωμένη υγρασία στο εσωτερικό του ελαστικού εξαλείφει το φαινόμενο οξείδωσης των ζαντών.

Περισσότερη ασφάλεια
Με το άζωτο αποφεύγεται η αύξηση της πίεσης με την άνοδο της θερμοκρασίας και ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες κλαταρίσματος.

Θα μας βρείτε στην οδό Παλαιολόγου 17 (έναντι Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου) και στα τηλέφωνα: 2321036689 - 6972315948

www.elastikanikiforos.gr

Δείτε εδώ τη σελίδα μας στο Facebook!

roadservice

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.