Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς»: Μέσα από το μάθημα της μαγειρικής, τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία της καλής διατροφής!

Το ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ‘Το Εργαστήρι της χαράς’ είναι ένας νέος σύγχρονος χώρος με επιτυχημένη λειτουργία δύο ετών στην πόλη των Σερρών.

Με νέους χώρους, νέο περιβάλλον συνολικής επιφάνειας άνω των 500τ.μ., το οποίο προσφέρει άνεση, πλήρη αερισμό, απουσία συνωστισμού και καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Νέοι και περισσότεροι χώροι υγιεινής, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα απολύμανσης και αντισηψίας.

Στο Εργαστήρι της χαράς η αγάπη για το παιδί και για το έργο που προσφέρουμε φαίνεται μέσα από τις δραστηριότητές μας. Το πρόγραμμά μας είναι εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα μαθήματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως εφόδιο για την μετέπειτα πορεία του παιδιού.

Στο μάθημα της μαγειρικής τα παιδιά με τη βοήθεια του δασκάλου παρουσιάζουν γευστικές δημιουργίες κάθε βδομάδα, τις δοκιμάζουν και τις παίρνουν μαζί τους. Μαθαίνουν να επιλέγουν υλικά, να κόβουν, να ενώνουν, γνωρίζουν διάφορα μπαχαρικά και λαχανικά και κουζίνες όλου του κόσμου. Έρχονται σε επαφή με την τροφική πυραμίδα και τη σημαντικότητα της καλής διατροφής και υγείας.

Κάντε την εγγραφή σας 🏃‍♀️περνώντας από το χώρο μας καθημερινά 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα ☎️ 6908458418 / 2321023100

Το Εργαστήρι της χαράς προσφέρει δύο βάρδιες για να επιλέξετε,

Πρώτη Βάρδια: 13:30 – 17:30

Δεύτερη Βάρδια 17:30 – 21:30

Θα βρείτε το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στις Σέρρες, στην Οδό Κομνηνών 7.

Κάντε like στη σελίδα του ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.