Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Στο ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς», τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο των θετικών επιστημών! (ΦΩΤΟ)

Το ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ‘Το Εργαστήρι της χαράς’ είναι ένας νέος σύγχρονος χώρος με επιτυχημένη λειτουργία δύο ετών στην πόλη των Σερρών.

Με νέους χώρους, νέο περιβάλλον συνολικής επιφάνειας άνω των 500τ.μ., το οποίο προσφέρει άνεση, πλήρη αερισμό, απουσία συνωστισμού και καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Νέοι και περισσότεροι χώροι υγιεινής, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα απολύμανσης και αντισηψίας.

Στο Εργαστήρι της χαράς η αγάπη για το παιδί και για το έργο που προσφέρουμε φαίνεται μέσα από τις δραστηριότητές μας. Το πρόγραμμά μας είναι εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα μαθήματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως εφόδιο για την μετέπειτα πορεία του παιδιού.

Στους νέους μας χώρους δημιουργήσαμε ένα νέο εργαστήριο Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας και Οικολογίας. Με την παρουσία έμπειρου εκπαιδευτικού τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο των θετικών επιστημών. Απολαμβάνουν ποικίλα πειράματα Φυσικής και Χημείας, συμβάλουν και οι ίδιοι στην διεκπεραίωση των πειραμάτων πάντα με τον αναγκαίο εξοπλισμό ασφάλειας και υλικού και μαθαίνουν τη σημασία και τον λόγο του κάθε πειράματος. Γνωρίζουν το ανθρώπινο σώμα, τις ανάγκες του, τις αδυναμίες του και τη σύστασή του μέσα από δραστηριότητες βιολογίας που πραγματοποιούνται στον χώρο του εργαστηρίου. Γνωρίζουν, επίσης, τις ανάγκες της φύσης, του περιβάλλοντος, τη χλωρίδα, την πανίδα και ενισχύεται η οικολογική τους συνείδηση μέσα από το μάθημα του Πράσινου Εργαστηρίου.

Κάντε την εγγραφή σας 🏃‍♀️περνώντας από το χώρο μας καθημερινά 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα ☎️ 6908458418 / 2321023100

Θα βρείτε το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στις Σέρρες, στην Οδό Κομνηνών 7.

Κάντε like στη σελίδα του ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.