Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Στο ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς», τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο της Μηχανολογίας! (ΦΩΤΟ)

Το ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ‘Το Εργαστήρι της χαράς’ είναι ένας νέος σύγχρονος χώρος με επιτυχημένη λειτουργία δύο ετών στην πόλη των Σερρών.

Με νέους χώρους, νέο περιβάλλον συνολικής επιφάνειας άνω των 500τ.μ., το οποίο προσφέρει άνεση, πλήρη αερισμό, απουσία συνωστισμού και καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Νέοι και περισσότεροι χώροι υγιεινής, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα απολύμανσης και αντισηψίας.

Στο Εργαστήρι της χαράς η αγάπη για το παιδί και για το έργο που προσφέρουμε φαίνεται μέσα από τις δραστηριότητές μας. Το πρόγραμμά μας είναι εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα μαθήματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως εφόδιο για την μετέπειτα πορεία του παιδιού.

Σε νέα αίθουσα με όλα τα απαραίτητα εργαλεία και μηχανήματα τα παιδιά γνωρίζουν τον κόσμο της Μηχανολογίας. Μαθαίνουν το σχέδιο, μετρούν επιφάνειες, γνωρίζουν εργαλεία και χρησιμότητες και κατασκευάζουν νέα εργαλεία, μηχανές και είδη καθημερινής χρήσης πάντα με την επίβλεψη του δασκάλου.

Κάντε την εγγραφή σας 🏃‍♀️περνώντας από το χώρο μας καθημερινά 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα ☎️ 6908458418 / 2321023100

Θα βρείτε το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στις Σέρρες, στην Οδό Κομνηνών 7.

Κάντε like στη σελίδα του ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.