Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις τέχνες!

Το ιδιωτικό Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης  ‘Το Εργαστήρι της χαράς’ είναι ένας νέος σύγχρονος χώρος με επιτυχημένη λειτουργία δύο ετών στην πόλη των Σερρών.

Με νέους χώρους, νέο περιβάλλον συνολικής επιφάνειας άνω των 500τ.μ., το οποίο προσφέρει άνεση, πλήρη αερισμό, απουσία συνωστισμού και καλύπτοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την απόλυτη ασφάλεια των παιδιών. Νέοι και περισσότεροι χώροι υγιεινής, οι οποίοι είναι εξοπλισμένοι με όλα τα μέσα απολύμανσης και αντισηψίας.

Στο Εργαστήρι της χαράς η αγάπη για το παιδί και για το έργο που προσφέρουμε φαίνεται μέσα από τις δραστηριότητές μας. Το πρόγραμμά μας είναι εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα μαθήματα τα οποία θα λειτουργήσουν ως εφόδιο για την μετέπειτα πορεία του παιδιού.

Η έντονη έμφαση προς τις τέχνες είναι εμφανής μέσα από το μάθημα των εικαστικών, στο οποίο τα παιδιά γνωρίζουν όλες τις βασικές αρχές, τα χρώματα, τα υλικά και τη μοναδικότητα της σύνθεσης και δημιουργίας. Έρχονται σε επαφή με σπουδαίους καλλιτέχνες και ζωγράφους και μαθαίνουν να δημιουργούν με τον τρόπο και τα μοτίβα που δημιούργησαν οι σπουδαίοι αυτοί άνθρωποι.

Κάντε την εγγραφή σας 🏃‍♀️περνώντας από το χώρο μας καθημερινά 10:00-14:00 ή στα τηλέφωνα ☎️ 6908458418 / 2321023100

Θα βρείτε το ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στις Σέρρες, στην Οδό Κομνηνών 7.

Κάντε like στη σελίδα του ΚΔΑΠ «Το εργαστήρι της Χαράς» στο Facebook!
Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.