Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Μιχαήλος & Συνεργάτες: Συνέντευξη του Ανδρέα Μιχαήλου στo Ράδιο Θεσσαλονίκη (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Για τις τελευταίες εξελίξεις στα εργασιακά θέματα, μίλησε ο Ανδρέας Μιχαήλος στo Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Πατήστε play για να ακούσετε τη συνέντευξη...


Το δικηγορικό γραφείο ΜΙΧΑΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ παρέχει νομικές υπηρεσίες εκπροσωπώντας ιδιώτες και επιχειρήσεις σε δικαστικές και εξωδικαστικές υποθέσεις για όλους τους τομείς του δικαίου.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 από τον Ανδρέα Μιχαήλο, δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω με Μεταπτυχιακό στο Εργατικό Δίκαιο. Είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και νομικός εκπρόσωπος εργαζομένων σε ζητήματα εφαρμογής της εργατικής νομοθεσίας με μεγάλη εμπειρία.

Τον Ανδρέα Μιχαήλο πλαισιώνει μία ομάδα δικηγόρων, που ο καθένας είναι εξειδικευμένος σε άλλο νομικό αντικείμενο, καθώς επίσης ένας συμβολαιογράφος και ένα λογιστικό γραφείο, προκειμένου να είναι σε θέση η ΜΙΧΑΗΛΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ να υποστηρίζει εξ ολοκλήρου τις ανάγκες που προκύπτουν για κάθε υπόθεση. Πρόκειται για μία σύγχρονη δικηγορική ομάδα η οποία λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη. Έχει γραφεία σε 3 πόλεις, Θεσσαλονίκη, Νάουσα, Σέρρες, ενώ επιδίωξη είναι να επεκτείνει το δίκτυό της και σε νέες περιοχές.

 

Θεσσαλονίκη / Φράγκων 6-8 / T  2310242217

Συνεργαζόμενο Γραφείο Σέρρες, Υψηλάντου 1.

Συνεργαζόμενο Γραφείο Νάουσα, Ζαφειράκη 57.

www.andreasmichailos.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.