Οικονομια

Σέρρες: Στο Βιολογικό Μάρκετ θα βρείτε πεντανόστιμα βιολογικά όσπρια! (ΦΩΤΟ)

Στο κατάστημά μας θα βρείτε βιολογικά όσπρια, ζυμαρικά, άλευρα, λιναρόσπορο, ρυζογκοφρέτες και άλλα από το Αγρόκτημα Αντωνόπουλου!
Το αγρόκτημα βρίσκεται στο Δίλοφο Λάρισας κοντά στο Ναρθάκιο Όρος, τοποθεσία μεγάλης φυσικής ομορφιάς. Αποτελείται από έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων σε λοφώδη περιοχή, με υψόμετρο που ποικίλει από περίπου 380 έως 630 μέτρα. Στο Αγρόκτημα Αντωνόπουλου καλλιεργούνται σιτηρά, όσπρια, αμπέλια , ντομάτες κ.α. Διαθέτει ιδιόκτητη εγκατάσταση επεξεργασίας, συσκευασίας και αποθήκευσης τροφίμων και εφαρμόζει πρότυπο σύστημα διαχείρισης πρώτων υλών.

Από το 1985, καλλιεργούνται συστηματικά μόνο γηγενείς, παραδοσιακές και αρχαίες ποικιλίες, οι οποίες διατηρούνται επίμονα από γενιά σε γενιά.🚨Ανακοίνωση
Το Βιολογικό Μάρκετ θα παραμείνει ΑΝΟΙΧΤΌ για την εξυπηρέτηση όλων εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Δεδομένης, όμως, της κρίσιμης κατάστασης εν μεσω πανδημίας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας που αποφασίστηκε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ χρειάζεται η φυσική σας παρουσία για να κάνετε τα ψώνια σας.
Μπορείτε να παραλάβετε ΔΩΡΕΑΝ (μέσω της υπηρεσίας μας free delivery) τα ψώνια σας με 3 απλά βήματα:
☎️ καλείτε στο 2321022236
🛒 δίνετε την παραγγελία σας
🚗την φέρνουμε στην πόρτα σας
•τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας
•με σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή
•με υπευθυνότητα
Θα βρείτε το Βιολογικό Μάρκετ στην Οδό Γεωργίου Παπανδρέου 22!

Κάντε like στη σελίδα του Βιολογικού Μάρκετ στο Facebook!


Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.