Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

ΕΚΤΑΚΤΟ - Σέρρες, Εμπορικός Σύλλογος: Κλείσιμο των Εμπορικών καταστημάτων των Σερρών!

Η αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊου κάνει επιτακτική την ανάγκη να μείνουμε όσο περισσότερο γίνεται στο σπίτι.

Η συνεχής και ταχεία εξάπλωση του έχει μεταβάλει τόσο την καθημερινότητα του επιχειρηματικού κόσμου όσο και των Σερραίων πολιτών.

Ως Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών αναγνωρίζουμε ότι προτεραιότητα έχει η υγεία του προσωπικού μας, των πελατών μας και των οικογενειών μας. Οφείλουμε λοιπόν να λάβουμε ενεργά μέρος στην προσπάθεια περιορισμού της μετάδοσης του κορωνοϊού. Η υγεία και το κοινό καλό είναι πέρα και πάνω από όλα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών, παρακολουθώντας τις εξελίξεις, προτείνει το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων των Σερρών από τη Δευτέρα 16/3/2020.

Θα σταλεί εκ νέου ενημέρωση.

Καλούμε τα πολυκαταστήματα να σεβαστούν την κρίσιμη αυτή κατάσταση και να μην προβούν σε κινήσεις αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρηματιών αλλά και των εργαζομένων.

Η συγκεκριμένη πρόταση δεν αφορά τα Σούπερ Μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων και τα φαρμακεία, που όπως ανήγγειλε η κυβέρνηση παραμένουν ανοιχτά.

Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με υπευθυνότητα, σεβασμό και κοινή γραμμή αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, ώστε να βγούμε όσο το δυνατόν πιο «ανώδυνα» από την κρίση αυτή που κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα διαρκέσει.

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.