Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Media Strom Σερρών: 50% ΕΚΠΤΩΣΗ για όλη τη σειρά Advance Prime!!!

Γνωρίστε τα στρώματα μονής όψης, με τα εξελιγμένα ελατήρια προοδευτικής συμμόρφωσης και ενσωματωμένο ανώστρωμα! ΜΟΝΟ στη Media Strom!!!
ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ!

Χάρη στη νέα, εξελιγμένη τεχνολογία ελατηρίων προοδευτικής στήριξης Progressive Technology, τα στρώματα της σειράς αναγνωρίζουν έξυπνα τα πιο βαριά σημεία του κάθε σώματος και το στηρίζουν με τρόπο μοναδικό.Παράλληλα, διαθέτουν ενσωματωμένα στο στρώμα ανωστρώματα Topper Inside που αγκαλιάζουν ιδανικά κάθε διαφορετικό τύπο σώματος με τα πλέον καινοτόμα υλικά άνεσης Hyper Active Fill υπό την αιγίδα της Aegis Shield, της κορυφαίας ασπίδας προστασίας του υφάσματος. Οι καθαρές γραμμές του υφάσματος, ο απέριττος αλλά δυναμικός σχεδιασμός του σε Violet αποχρώσεις, αναδεικνύουν την απαράμιλλη ιταλική φινέτσα του.

Ανακαλύψτε τις 4 εξαιρετικές επιλογές σε 2 διαφορετικές τεχνολογίες στήριξης, αποκλειστικά από τη Media Strom

https://www.mediastrom.com/el/proionta/stromata-2/advance-prime/ADVANCE PRIME

2σε1 στρώμα και ανώστρωμα μαζί για άνεση και διαρκή αναζωογόνηση.
Απολαύστε την άνεση που ταιριάζει στο δικό σας σώμα, επιλέγοντας μεταξύ των διαφορετικών ανωστρωμάτων που ενσωματώνονται στα προϊόντα, χαρίζοντας διαφορετική αίσθηση. Τα προηγμένα ανωστρώματα, σχεδιασμένα για την ενίσχυση της έξυπνης τεχνολογίας στήριξης, αγκαλιάζουν κάθε καμπύλη του σώματος και παρέχουν διαρκή αναζωογόνηση. Αποτέλεσμα; Οι ιστοί αναδομούνται, η μνήμη αναδιοργανώνεται και διασφαλίζεται η πνευματική διαύγεια.

Η ανίκητη ασπίδα υγείας για υγιεινή και προστασία σε απόλυτο βαθμό.
Η αντιμικροβιακή, αντιμυκητιακή και αντιβακτηριακή επεξεργασία Aegis του υφάσματος εξασφαλίζει την προστασία του χρήστη κατά τη διάρκεια του ύπνου και την αδιάκοπη κυκλοφορία φρέσκου αέρα καθώς, με μηχανικό τρόπο, εξουδετερώνει κάθε μορφή "μικροσκοπικού απρόσκλητου επισκέπτη" στο κρεβάτι σας.

Η έξυπνη τεχνολογία στήριξης που "διαβάζει" ξεχωριστά τον κάθε σωματότυπο.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έξυπνα εξατομικευμένη τεχνολογία προοδευτικής στήριξης, βοηθά το στρώμα να αναγνωρίζει και να αντιδρά ακαριαία στην κάθε κίνηση του σώματος. Χάρη στην τεχνολογία αυτή, αυξάνει η σκληρότητα των στρωμάτων όσο εφαρμόζεται σε αυτά βάρος, χωρίς να αυξάνει η αντίδραση σε αυτό! Έτσι, σωματότυποι διαφορετικής διάπλασης ή σημεία του σώματος με διαφορετικό βάρος σε γυναίκες και άνδρες, απολαμβάνουν τον ίδιο υψηλό βαθμό στήριξης.

Tα πλέον καινοτόμα υλικά άνεσης για ασύγκριτη αίσθηση.
Τα ευγενέστερα φυσικά και εργαστηριακά υλικά χαρίζουν άνεση και μοναδική αίσθηση που ξεπερνά την κατηγορία τους. Τα υλικά που περιλαμβάνουν τα στρώματα της συλλογής όπως το Memory Breeze, το Memory VE και το Latex Ultra, σας διασφαλίζουν ασύγκριτο αγκάλιασμα κάθε καμπύλης του σώματος, ενισχύοντας τη λειτουργία της προοδευτικής σημειακής στήριξης. Επιπλέον, απολαμβάνετε απόλυτη υγιεινή χάρη στις υψηλές δυνατότητες αναπνοής τους.

Όλα τα υλικά μας πιστοποιημένα από τον πιο σημαντικό οργανισμό πιστοποίησης ποιότητας υλικών παγκοσμίως, για απώλεια βλαβερών ουσιών ΟΕΚΟ-ΤΕΧ

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ MEDIA STROM ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΑΣΥΓΚΡΙΤΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΚΘΕΣΗ.

ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ!!!

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ MEDIA STROM ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΚΑΜΑ 20 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΥΠΝΟΥ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ.


ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕDIA STROM ΣΕΡΡΩΝ
ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 105 ΚΑΙ ΣΤΟ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2321021444

WEB: WWW.MEDIASTROM.COM

Κάντε like στη σελίδα της Media Strom Σερρών στο Facebook!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.