Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες, Μπάσκετ, ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Στο Ρούπελ το τοπικό ντέρμπι!

Μετά από ένα παιχνίδι, που είχε όλα τα στοιχεία του τοπικού ντέρμπι, το Ρούπελ ήταν αυτό που πανηγύρισε στο τέλος επικρατώντας με 54-59 στην Ηράκλεια.

Με ένα καλό τέταρτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνος επιστρέφοντας στις νίκες και παίρνοντας ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Μεγάλη προσπάθεια από την Ηράκλεια, που πάλεψε αλλά έμεινε από δυνάμεις στο τέλος.

Από την αρχή, υπήρχε η αίσθηση ότι όσος κόσμος βρέθηκε στο κλειστό της Ηράκλειας θα παρακολουθούσε ένα ντέρμπι με πάθος, ένταση και χαμηλό σκορ. Πράγματι, όλα αυτά ήταν τα στοιχεία του αγώνα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής. Σε έναν ισορροπημένο αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί, που είχαν το προβάδισμα μέχρι το 30′ (49-46), αλλά το Ρούπελ με μεγάλες άμυνες και σωστές επιλογές έφτασε στο νικηφόρο αποτέλεσμα και άφησε πίσω την ήττα τους από τον Ηρακλή Καβάλας.

Τα δεκάλεπτα: 19-16,31-30,49-47,54-59.

Α.Ο Ηράκλειας (Μάντζιος): Λαζαρίδης,Βαφείδης,Αποστολάκης,Μπαμπαχμίδης 10,Παναγιωτίδης 2,Ράμναλης 13(2), Κουτσάκης 7(1),Ατλάσης 6(2),Νιφορίδης 3,Τοπολίγκας 13.

Ρούπελ (Κηρύκος): Παπαδόπουλος 5,Μπαζτέκας,Ιωαννίδης 4(1),Αναστασιάδης 2,Ψαρράς 4,Γιαννάτος 15(3), Στάσας 6,Πολεμαρχάκης 8(2),Τάσκος 4,Πεχλιβάνος 9,Χριστοφορίδης 2.

πηγή: serressport.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.