Οικονομια

Smart Energy! Ο ΝΕΟΣ εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ZeniΘ στις Σέρρες!

Η Smart Energy, των Αθανάσιου Δίνα και Θωμά Καλαϊτζή, είναι ο νέος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της ZeniΘ, της εταιρείας προμήθειας φυσικού αερίου και παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας! Βρίσκεται στην πόλη των Σερρών, στην Οδό Κωνσταντινουπόλεως 14! Ενημερωθείτε τώρα για τα νέα προγράμματα της Smart Energy με σταθερό λογαριασμό κάθε μήνα!Η ZeniΘ κρατά σταθερά χαμηλότερη τιμή από τη νυχτερινή χρέωση.

- Έως και 45% χαμηλότερες χρεώσεις
- Έκπτωση συνέπειας 10%
- Μηδενική εγγύηση
- Άμεση εξυπηρέτηση όποτε μας χρειαστείς


Η εμπιστοσύνη πρέπει να επιβραβεύεται!

Γι' αυτό κι εμείς στη ZeniΘ προσφέρουμε σε όλους τους νέους αλλά και υφιστάμενους πελάτες, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, την Οικογενειακή Κάρτα Υγείας ΕΥ ΖΗΝ.

Για έναν ολόκληρο χρόνο μπορείτε εσείς και η οικογένειά σας:

  • Να πραγματοποιείτε δωρεάν ιατρικά check up.
  • Να έχετε πρόσβαση σε ένα δίκτυο 3000 παρόχων υγείας σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλία και μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δωρεάν ή σε προνομιακές τιμές
  • Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώΣτη ZeniΘ βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σας από το 2000 κι έχουμε ως κύρια δραστηριότητα την προμήθεια και πώληση φυσικού αερίου & ηλεκτρικής ενέργειας. Καινοτόμες & αξιόπιστες υπηρεσίες για νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτήρια.

Προσανατολισμός της Εταιρείας είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας, του επαγγελματία και της βιομηχανίας. Μέσα από τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, με υπευθυνότητα & σεβασμό προς το περιβάλλον «δίνουμε ενέργεια» κάθε στιγμή!

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.