Επικοινωνία: info@serraikanea.gr

Οικονομια

Σέρρες: Στο Στρατόπεδο Κολοκοτρώνη συνεδρίασε το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών (ΦΩΤΟ)

Στις εγκαταστάσεις του πρώην Στρατοπέδου Κολοκοτρώνη συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης του Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών...

Πρόκειται για μια διαφορετική συνεδρίαση κατά την οποία τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του ΕΒΕΣ για τη φετινή διοργάνωση της 5ης Serexpo.

H Σερραϊκή έκθεση φέτος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου. Εδώ και ένα μήνα έχουν ξεκινήσει οι εργασίες έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα τον επόμενο μήνα.

«Το Δ.Σ. του ΕΒΕΣ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του ΕΒΕΣ. Προσπαθούμε με ό,τι δυνάμεις έχουμε και με τη βοήθεια των Σερραίων επαγγελματιών να καθαρίσουμε τον χώρο και να γίνει προσιτός για τους επισκέπτες. Φέτος θα είναι κάτι διαφορετικό γιατί βοηθάει και ο χώρος. Η Serexpo προσελκύει επισκέπτες όχι μόνο από τις Σέρρες και τους γύρω Νομούς αλλά και από τα Βαλκάνια. Η έναρξη της σερραϊκής έκθεσης για γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου ενώ τα εγκαίνια στις 27» αναφέρει ο πρόεδρος του ΕΒΕΣ Χρήστος Μέγκλας.

Φωτογραφία από: Φιλίτσα Γκοβράνου-Facebook

Πηγή: infonews24.gr

Τα www.SerraikaNea.gr είναι μια διαδικτυακή ενημερωτική πύλη με ειδήσεις που αφορούν στις Σέρρες.